Bečka policija, Foto: AP Photo Theresa Wey

TUGA

Beograđanin koji je stradao u Beču će sutra biti sahranjen: Bojana prijatelji ostavili u zgužvanom automobilu!

Sumnja se da je brzina kojom je automobil zakucao u zid bila 150 na sat.

Objavljeno: 07.10.2024. 21:28h

Bojan S. (32) iz Beograda koji je 22. septembra poginuo u saobraćajnoj nesreći u Beču, dok je sedeo na mestu suvozača u automobilu "audi" kojim je upravljao njegov prijatelj, biće sahranjen sutra na Lešću.

Izvor kaže da je papirologija oko transporta tela završena i da će mladić počivati u svom rodnog gradu.

Bio suvozač

Podsetimo, nastradali Bojan S. bio je na mestu suvozača u "audiju" kada je vozač izgubio kontrolu pri velikoj brzini i zakucao se u zid. Posle udarca, vozač kao i još jedna osoba koja je bila u autu, pobegao je sa mesta nesreće i za njim austrijska policija traga. Takođe, utvrđeno je da je automobil koji se slupao iznajmljen u jednoj rentakar agenciji.

- Bojan S. je otišao je Beč pre izvesnog vremena "trbuhom za kruhom". Otišao je da radi i zaradi i obezbedi sebi bolji život, a sada ga vraćaju u kovčegu - kaže jedan poznanik nastradalog mladića i dodaje:

- Čuli smo da je on poznavao dvojicu momaka koji su bili s njim u "audiju". Obojica su iz Srbije, a navodno je vozač iz okoline Beograda. Moguće da je pobegao jer nije imao regulisan boravak u Austriji ili se uplašio, ko će ga znati. Ipak, trebalo je da ostanu i pomognu drugu...

Zgužvan auto

Sumnja se da je brzina kojom je automobil zakucao u zid bila 150 na sat.

- Slika posle nesreće je bila zastrašujuća. Kazaljka na satu je bila zakucana na 150, a "audi" zgužvan. Pravo je čudo da su druga dvojica iz kola preživela - dodao je izvor.

Bonus video:

(Espreso/ Kurir/ Prenela: T.M.)