Mesto zločina, ilustracija, Foto: Profimedia

gledamo i ne verujemo

Muškarac oglasio mesto na kojem mu je pre 2 meseca ubijena žena: Pazite samo šta piše u oglasu! Ovo je neverovatno!

Muž nije zvanično osumnjičen za ubistvo, ali istražitelji veruju da ju je on poslednji put video živu

Objavljeno: 07.10.2024. 15:27h > 15:35h

Krajem jula na porodičnom luksuznom imanju u Kvinslendu pronađeno je beživotno telo Frensis Elizabet Kraford, a slučaj od tada muči australijsku policiju. Međutim, to nije omelo njenog muža da njihov dom ponudi na mreži za izdavanje nekretnina AirBnB-u.

On je mesto zločina, na kojem je 30. jula pored prevrnute kosilice, nedaleko od kuće, pronađeno beživotno telo Elizabet, opisao kao "raj na zemlji okružen žbunjem".

Slučaj je prvo proglašen nesrećom, ali se ubrzo pokazalo da je reč o ubistvu. Dva meseca kasnije, najgore sumnje su se obistinile i sada je pitanje ko je mogao da počini tako gnusno delo.

Ova 49-godišnja žena je radila kao psiholog sa suprugom Robertom ima troje odrasle dece. Inače, Robert je zaposlen u Kraljevskim australijskim vazduhoplovnim snagama kao vođa eskadrile.

Robert je tog nesrećnog jutra pozvao policiju, a kako je saopštila policija, niko sem njega nije bio prisutan u kući u trenutku zločina.

Muž nije zvanično osumnjičen za ubistvo, ali istražitelji veruju da ju je on poslednji put video živu. Policija je očigledno otkrila i sumnjive stvari o mužu. Kaže da je imao razne kontakte sa ženama širom sveta. Sa njima je stupao u kontakt putem aplikacije za upoznavanje ali i kroz njegov posap pilota.

Ubrzo nakon ženine smrti, Robert je ponudio njihovu porodičnu nekretninu na AirBnB-u i opisao je kao "raj na zemlji", piše Bild.

"Prelepa luksuzna kuća na skrivenoj lokaciji. To je raj na zemlji, okružen zbunjem, gde ćete osestiti kako stres nestaje", stoji u opisu oglasa.

Na svom profilu na pomenutoj stranici rekao je da je "pčelar amater, zainteresovan za muziku i umetnost".

Gosti koji su već boravili u kući imaju samo reči hvale za imanje, ali i za domaćina.

Istražitelji sada rade na ispitivanju poznanika Roberta Kroforda i traže da se odmah jave, a najviše ih interesuju veze sa navodnim ženama iz celog sveta kao što su Italija, SAD, Papua Nova Gvineja, Guam, Avganistan, Japan, Malezija i mnoge druge.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/A.R/Preneo: V.Š)