Glumac, Foto: Motofoto / Alamy / Alamy / Profimedia

lepe vesti

Čuveni glumac dobio šesto unuče: Porodila se njegova naslednica, a ćerki je rešila da da ovo ime

Ćerka čuvenog glumca objavila je juče na Instagramu da su ona i njen muž dobili devojčicu

Objavljeno: 07.10.2024. 15:23h

Slavlje je u porodici Klinta Istvuda (94) koji je dobio unuku. Porodila se najmlađa ćerka slavnog glumca, a devojčica je dobila ime iz grčke mitologije.

Njegova ćerka Morgan Istvud (27) objavila je juče na Instagramu da su ona i njen muž Taner Kupmens dobili devojčicu, koja je njihovo prvo zajedničko dete.

Devojčica se zove Klio, kako se u grčkoj mitologiji zove zaštitnica istorije. Ovo ime u prevodu znači "glasnik", ali se vezuju i sledeća značenja: "učiniti slavnim", "slaviti", "slava", "hvaliti".

"Dve nedelje sa našom Klio", napisala je ponosna mama, oglasila se i baka Dina Fišer koja je poručila: “Naši životi su već bolji! Sreća za vas! Sreća za nas".

Morgan je osmo dete Klinta Istvuda i jedina ćerka koju ima sa bivšom suprugom Dinom, koja se nakon razvoda udala za košarkaškog trenera Skota Fišera. Naslednica glumačke legende i slavnog reditelja objavila je 23. maja da će postati majka.

Spisateljica i producentkinja Morgan Istvud udala se 15. juna za Tomasa Kupmensa na ranču u Karmelu u Kaliforniji. Glumac je je o svadbi svoje ćerke rekao: "BILO JE SAVRŠENO", a zabeleženo je i kako nežno miliuje njen trudnički stomak.

Morgan je za People rekla da je svadba bila veoma evropski nadahnuta i tako savršena. "Hteli smo da svaki element bude što opušteniji. Sama sam se našminkala i napravila frizuru, odabrala neke jeftine minđuše, obula štikle koje sam i ranije nosila".

Par se verio prošlog juna, ćerka legendarnog glumca htela je intimnije venčanje, dok je njen suprug maštao o većem slavlju, postigli su kompromis pa je veselja ipak bilo, ali je sve proteklo u prisustvu najbližih prijatelja i porodice.

Ranč na kojem su se venčali pripada Klintu Istvudu, kupio ga je 1986. dok je bio gradonačelnik Karmela, tu funkciju je obavljao dve godine. Obnovio je imanje od 22 hektara, ali i sačuvao dosta detalja iz prošlosti.

Mladence je venčao njihov prijatelj Konor Marden, Morgan je odabrala venčanicu brenda Sarah Seven. Kupila je tu haljinu pre nego što je ostala u drugom stanju pa je odeća prepravljena. Posebnu ulogu imao je i njjihov pas koji se fotografisao sa mladencima. Klint Istvud pratio je Morgan do oltara. Dosta toga na svadbi bilo je spontano.

Majka neveste Dina bila je sa mužem Skotom Fišerom. Mladin brat Skot Istvud napisao je na Instagramu: "Savršen dan". Bili su tu i njeni ostali braća i sestre: Lori Marej, KImber Lin Istvud, Kajl Istvud, Alison Istvud, Ketrin Istvud i Frančeska Istvud.

Pored Klio glumac ima i unuke Laula (41), Klintona (40), Grejlin (30), Kelsi čiji datum rođenja nije poznat i Titana (7).

Bonus video:

(Espreso/Žena/Kurir/prenela:B.S.)