Pipi

preslatka je!

Pipi traži novi dom: Kad budete čuli zašto su je stari vlasnici odbacili, krenuće vam para na uši od besa (FOTO)

Udomljava se Pipi iz Beograda

Objavljeno: 07.10.2024. 13:53h

Gotovo su zabrinjavajuće razmere populacije kućnih ljubimaca, ponajviše rasnih pasa koji sve češće završavaju na ulici, jer ih iz stanova i kuća izbacuju njihovu dojučerašnji najbolji dvonožni prijatelji. Ne ulazeći mnogo u razloge ovakvih postupaka, koje najpristojnije možemo nazvati neljudskim, objavljujemo vest koju smo pronašli (a gde drugde) nego na Fejsbuku, u grupi Viđeni, izgubljeni, pronađeni, povređeni psi.

Udomljava se mala ženka po imenu Pipi, stara godinu i po i, ako je nekome bitno, kako piše autor ove objave, reč je o rasi ši cu.

Pipiku je odbacio vlasnik jer je povredila i izgubila oko.

Pošto opet moramo da se suzdržimo nad ovakvim objašnjenjem razloga odbacivanja psa, objavićemo ono što piše u postu o Pipi gde stoji da kod takvih vlasnika pas i ne treba da bude.

Trenutni staratelji preuzeli su Pipi do udomljavanja. Ova kuca je sterilisana, jurca 300 na sat, umiljata je, vesela i razdragana i nepostojeće oko je ne sputava da pokaže ljubav koju joj plemeniti ljudi uzvraćaju.

Voljena je i to je najvažnije, jer tamo gde je donedavno bila ljubavi nema.

Kako piše u objavi o udomljavanju Pipi, ona će biti čipovana na udomitelja, o trošku trenutnih staratelja.

Pipi se udomljava isključivo u Beogradu i okolini do 50 km, uz Ugovor o odgovornom vlasništvu.

Ukoliko se neko već zaljubio u ovu jednooku čigricu koja voli ljude, igra se i neumorno trčkara, a uz to je sveže ošišana, okupana i očićena od unutrašnjih i spoljašnjih parazita, može se javiti autoru posta u kome se nalaze njegovi podaci i broj telefona.

Bonus video:

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)