Sergej, Vlahović i Mitrović, Foto: Starsport©

nikad iskreniji

"Mitrović neće da dođe, bojkotuje, ljut je..."

Otklonio sve dileme

Objavljeno: 07.10.2024. 10:48h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se javnosti pred mečeve u Ligi nacija protiv Švajcarske i Španije.

Otkrio je zdravstvenu situaciju u timu koja nije povoljna i jednom za sva vremena završio priču o bojkotu pojedinih igrača.

Dragan Stojković Piksifoto: Starsport

- Ove stvari koje vam govorim, da ih shvatite najozbiljine. Najlakše je da se bavimo spekulacijama. Nikakvih drugih razloga nema u odnosu na ovo što sam vam rekao. Zašto igrači poput Vlahovića... situacija je takva kakva je. Meni ne pada na pamet da zalazim duboko, da se on meni ispoveda. Ja to moram da poštujem. Ne samo ja, svaki selektor. Kao što Mitrović neće da dođe, bojkotuje, ljut je... Evo čovek je tu, kako to da objansimo? Ja znam istinu, mene to ne tangira. Kao što je ovaj rekao neće da dolazi. Ja mu preporučujem da pozove i pita ga. Najlakše je reći, bez ikakve odgovornosti. To ne pripada istini. To pada u vodu, to nema nikakve veze. Na kraju, igrači su tu koji odlučuju da igraju za svoju zemlju na kraju krajeva i da se bore za nju. Tako treba da se gleda. Mislim da su u tom smislu neke situacije razjašnjenje. Novembar će brzo doći i do tada će neke stvari da se srede - rekao je Stojković.

Bonus video:

(Espreso sport)