Sunčica Travica, Foto: Starsport©

BOMBICA

Viktor Troicki je 5 godina bio sa ovom manekenkom! Mirili se i raskidali, pa oženio njenu koleginicu

Atraktivna manekenka već godinama unazad se ne eksponira u medijima.

Objavljeno: 06.10.2024. 16:13h > 17:34h

Viktor Troicki, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, u braku je sa Aleksandrom Đorđević, a malo ko se seća koju lepoticu je pre nje voleo..

Naime, Viktor je svojevremeno bio u centru pažnje zbog burnog ljubavnog života, a jedna od najlepših njegovih bivših devojka bila je manekenka Sunčica Travica.

Atraktivna manekenka već godinama unazad se ne eksponira u medijima.

Sunčica je 2009. godine uplovila u romansu sa Viktorom Troickim. Njih dvoje imali su burnu ljubav, pa su se tako mirili i raskidali, da bi se na kraju 2014. godine potpuno rastali.

Troicki se kasnije oženio manekenkom Aleksandrom Đorđević, a Sunčica je uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem.

- Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena", rekla je Travica jednom prilikom za fudbalera. Ipak, ni ova romansa nije opstala.

Aktivna na društvenim mrežama

Svoj emotivni život više ne eksponira u javnosti, ali zato deli brojne izazovne fotografije koje neretko obraduju pripadnike jačeg pola.

Takođe na njenim mrežama brojne su fotografije sa egzotičnih putovanja.

Bonus video:

(Espreso/blic)