Foto: Dragan Kadić

prošlost

Najpoznatiji osuđenici koje je ova zemlja imala: Evo o kojim bivšim zatvorenicima iz Srbije i dan danas svi bruje

Svi detalji su izneti u emisiji Stars specijal

Objavljeno: 06.10.2024. 14:34h

Ceo Holivud je digla na noge vest o hapšenju repera Pi Didija. Za razliku od mnogih monstruoznih optužbi koje ga terete, naše poznate ličnosti su robijale zbog relativno manjih stvari. Dok neki ćute i ignorišu taj period, drugi su o tome pisali knjige i snimali filmove.

Voditelji emisije Stars specijal podsetili su gledaoce ko je svve od poznatih naših estradnjaka bio u zatvoru i zbog čega.

Milica Stanimirović je zanimljivom najavom započela ovu temu.

"Mnogima je svanulo kada su čuli da je uhapšen rep mogul. Reper Pi Didi optužen je za reketiranje, trgovinu belim robljem, zlostavljanje, a to je samo delić onoga što javnost trenutno zna. Iako za sad možemo da kažemo "hvala ti Bože što na našoj estradi nema ovakvih manijaka", nažalost se ne možemo pohvaliti time da su sve naše zvezde poštovale zakon i da nikada nisu zaglavile ćorku. Kao što je jedna naša starleta nakon izlaska iz zatvora rekla "zašto zatvori postoje? pa, za ljude", tako ja sada moram dodati da zatvori postoje i za estradnjake. Razlozi za odlazak u zatvor naših poznatih lica su bili razni. Trgovina narkoticima, pijanstva, nedozvoljeno posedovanje oružja i drugi "sitni" prestupi, a nažalost bilo je i jedno dvostruko ubistvo. Neki su se posle zatvora pravili ludi, neki su o tome glasno govorili, pisali knjige, a jedan čovek je snimio i film o svojim zatvorskim danima iako je bio samo 4 meseca u istom. Vratiću se ponovo na onu starletu koja se nakon robije javno zahvalila zaposlenima u zatvoru i time potvrdila i da je odlična influenserka te da će neki njeni pratioci sigurno probati zatvor u kom je ona bila.Ona je zahvalna na nečemu, a jesu li zahvalni i ovi naši poznati estradnjaci?", počela je Milica Opasnica temu, a onda su počele da pljušte informacije.

Prva osoba koju su spomenuli u emisiji je bila Ceca Ražnatović.

"Sve je počelo 2003. godine kada je uhapšena u akciji "Sablja". U kući su pronašli brdo nekog oružja za koje ona nije imala dozvolu. Nakon toga je 2011. godine osuđena na godinu dana kućnog zatvora i kaznu od 1,5 miliona evra. Ona je protivpravno prisvajala novac od transfera fudbalera FK "Obilić", počela je Milica, a onda spomenula i Lukasa:

foto: Dragan Kadić

"Lukas je takođe bio uhapšen tokom akcije "Sablja" 2003. goodine zbog posedovanja pištolja bez dozvole. On kaže da je taj pištolj bio u ženinoj torbici i da je zapravo bio pokvaren."

Koga su se još setili naši voditelji pogledajte ispod:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)