Boris Majorski i Dejana Neralić, Foto: Printscreen/Instagram

PRETUŽNO

Pretužna poruka oca Borisa (18) koji je poginuo sa devojkom Dejanom (17): Fotografija koju je podelio cepa srca!

Bol roditelja koji je izgubio dete ne jenjava, on vremenom postaje samo jači, a za 12 dana proći će tačno dve godine od kada je nastradalo dvoje mladih

Objavljeno: 06.10.2024. 09:54h

Vladimir Majorski, otac Borisa Majorskog (18) koji je 18. oktobra nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Beške sa svojom devojkom Dejanom Neralić (17) obratio se svom sinu potresnom porukom.

- Tebe naslutim u tami, s vremena na vreme, sletiš mi na rame kao maleni crni leptir, šapneš mi stih koji me muči, ili me pokriješ mekim snom kad se uznemirim sanjajući stvarnost, ali tebi teško ulazim u trag. Ipak, u vedrim noćima, kad se zagledam u nebo iz nekih sasvim drugih razloga, otkrijem po provinciji svemira neke uredno složene zvezde, setim se onog tvog plavog odela na ofingeru i kutijice sa dugmadima i znam, tamo je negde, nedavno, prošao moj sin… - napisao je Borisov otac.

Bol roditelja koji je izgubio dete ne jenjava, on vremenom postaje samo jači, a za 12 dana proći će tačno dve godine od kada je nastradalo dvoje mladih.

- A moj peščani sat troši mnogo više nego ranije. Donja gomilica peska već je primetno veća od one gore… Nemam više vremena da propuštam, polako se spremam i ja na put… Ma, ne idem ja ispred svog vremena. Moje vreme ide iza mene. U tome je nesporazum… Ipak, sačekaću ga još malo. Još samo malo, onda odoh… U redu, priznajem da sam opet u emotivnom minusu, ali jesen mi uvek uznemiri misli, kao odraz oblaka tamno ogledalo vode. Jesen? Još kako. Tako se bar priča. Došla je u našu zemlju inkognito, svi znaju da je tu, ali još niko nije uspeo da je prepozna… - dodao je.

Borisov otac je potresnu poruku objavio uz fotografiju sa porodičnog slavnja, na kojoj se nalazi i njegov sin.

Podsetimo, Boris Majorski i Dejana Neralić bili su zajedno na motoru tog 18. oktobra, kada su krenuli na izlet u etno selo kod Novog Sada. Do nesreće je došlo kada ih je automobilom udario Slobodan B. iz Krčedina svojim "mercedesom".

Slobodan B. nije ustupio prvenstvo prolaza tinejdžerima koji su bili na motoru, usled čega je i došlo do saobraćajne nesreće, a vozač je osuđen na tri godine zatvora.

Bojan i Dejanafoto: Printscreen/Instagram

Vladimir je u Udruženju roditelja dece stradale u saobraćaju i bori se da vozači koji su odgovorni za saobraćajne nesreće budu adekvatno kažnjeni.

Vozač Slobodan B. je u pritvoru proveo mesec dana, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. On je na suđenja dolazio automobilom.

Bonus video:

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)