Foto: Dragan Kadić

hit

Ovo su svi Srbi čekali: Oglasila se Sandra Kalinić nakon razvoda i šuškanja da ima novog dečka, sada je jasno sve

Ona je na svom profilu na Instagramu pokazala koliko je srećna

Objavljeno: 06.10.2024. 09:03h > 09:05h

Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, a kako se može videti na Sandrinom profilu na Instagramu, ona još uvek ima prezime "Kalinić".

Naime, nakon što su u medijima pojavila vest o razvodu Sandra se nije oglašavala sve do sada.

Ona je na svom profilu na Instagramu pokazala koliko je srećna, a povod je bio i više nego prelep.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njena dobra prijateljica je u drugom stanju, a po svemu sudeću došlo je vreme za otkrivanja pola bebe, te se po plavim balonima i Sandrinom plavom prsluku moglo zaključiti da će biti dečak.

Na slici se može videti kako Sandra skače od sreće i uživa u društvu svoje drugarice, koja trenutno prolazi kroz najlepši period u životu, a ona joj je kao i svaka prava drugarica velika podrška u ovakvim momentima.

Vest da se glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi od žene Sandre posle čak 18 godina braka šokirala je mnoge. Njih dvoje bili su u braku od 2006. godine, a u braku su dobili dvoje dece.

Kako ističe izvor blizak Kaliniću za Kurir, Sandra i on rešili su da stave tačku na svoj brak još početkom ove godine, kada su odlučili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem. On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kom su godinama živeli, pa je odmah započeo sa traženjem nove nekretnine za sebe.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Printscreen/Instagram/kalinic.milan72
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Sandra nije dugo samovala, pa već neko vreme uživa u ljubavi s novim dečkom. Kako razvod između nje i Milana još nije definitivno okončan, ona nije spremna da se s novim izabranikom pojavljuje u javnosti, ali njeni bliski prijatelji su oduševljeni njenim izborom i time što je konačno posle duže vremena opet srećna i blista.

U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Da odnosi između uskoro bivših supružnika duže vreme nisu najbolji, svedoči i činjenica da se oni već duže vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a on je na javne događaje i premijere dolazio ili sam ili u društvu majke, o čemu je pisao Kurir.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)