Milica Veličković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

STRAŠNO

Pogrešila sam samo u izboru partnera: Trudna Milica Veličković priznala da nikako nije dobro zbog Terzine preljube

Milica jedva spava i nije dobro

Objavljeno: 05.10.2024. 19:42h

Bivša učesnica Elite, Milica Veličković, koja u drugom stanju, bila je gost emisije ''Magazin In'', a tom prilikom otvorila je dušu o javnoj preljubi verenika Borislava Terzića Terze u rijalitijub sa Sofijom Janićijević.

- Ne plačem svaki dan, ja sam više pod šokom i još mi nije došlo u glavu, kao da sanjam sve. Kao da gledam rijaliti i da se ne dešava meni. Slabo i spavam. Mene jeste sramota, blam me je nečijeg blama. Ja se osećam kao da sam ja nešto nekome uradila. Ovo su stvari koje se ne rade ne trudnoj ženi, nego nikome - rekla je Milica i dodala:

FOTO: PETAR ALEKSIĆ
FOTO: PETAR ALEKSIĆ
FOTO: PETAR ALEKSIĆ
FOTO: Youtube Printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ja se svaki put pitam gde sam ja pogrešila i mislim da nisam ni u čemu pogrešila. Pogrešila sam samo u izboru partnera. I da se zaljubiš, nemaš opravdanje, nismo životinje. To se desilo jako brzo. Mi smo napravili to dete, ja sam zadržala jer sam smatrala da je dete napravljeno iz ljubavi - poručila je Veličkovićeva i dodala:

- Jedini razlog zbog kojeg je on ušao u rijaliti je zbog novca. To je jedini razlog. Nisam preterano bila za to. Mi smo bili super, odnos nam je bio savršen od moje trudnoće do njegovog odlaska u rijaliti. Ja još ne verujem da je to istina - rekla je Milica u ''Magazinu In''.

Bonus video:

(Espreso/pink)