Foto: Printscreen Instagram/louiseglover

STRAŠNO

Šta joj se desilo? Važila za najjaču mačku, bila prva u zemlji, a sada živi u šatoru: Sudbina je imala drugi plan

Nekada je živela u poznatoj vili najoozloglašenijeg ženskaroša

Objavljeno: 05.10.2024. 09:13h

Luiz Glover (41) je nekada bila Plejboj zečica i živela je u vili Hju Hefnera, a danas živi u malenom šatoru. Ipak, Britanka se ne predaje.

Bivša Plejboj zečica Luiz Glover je 2006. godine bila prva britanska manekenka koja je proglašena za Plejboj "model godine", a poznata je i po svojim pojavljivanjima u britanskim časopisima za mlade, uključujući FHM, Bizarre, Maxim, Loaded i tabloide kao što su Nevs of the Vorld, The Sun i Daili Star.

Neko vreme je živela u Los Angđelesu u poznatoj vili najoozloglašenijeg ženskaroša Hju Hefnera i zabavljala se sa zvezdama. U vreme te popularnosti pokazala je i svoju mračnu stranu.

Jednom prilikom je neka žena gledala njenog bivšeg muža u noćnom klubu, a Luiz ju je prvo polila pićem da bi je kasnije pratila u WC i tamo je nekoliko puta udarila glavom. Osuđena je zbog napada i dobila uslovnu kaznu.

A onda joj se život okrenuo naopačke kada je 2010. doživela srčani udar nakon operacije povećanja grudi. Zbog implanta dobila je trovanje krvi. Provela je pet nedelja u bolnici.

Njen današnji dom je šator koji je platila nešto više od 80 evra. Postavila ga je u gradiću Redingu u engleskoj provinciji i strahuje od dolaska hladnih dana.

"Nemam porodicu na koju bih mogla da se oslonim", rekla je Glover, koja je odrasla u nekoliko udomiteljskih porodica.

"Pokušavam da ostanem optimista i uradim sve što mogu u ovoj situaciji, ali nije mi lako. dodajući da mora što pre da se "izvuče iz nevolje. Stvari moraju da se promene pre nego što stigne zima", rekla je za The Sun.

Inače, atraktivna Liuz je modelingom počela da se bavi kao 20-godišnjakinja i brzo je privukla pažnju na međunarodnom nivou. Nazvali su je "britanskom Karmen Elektra" i pozvali je u Ameriku gde je pozirala za Plejboj.

"Bilo je to divno vreme, poput nekog drugog sveta. U to vrijeme nisam baš previše ni razmišljala o činjenici da se družim s nekim od najpoznatijih ljudi na svetu", prisetila se ona provoda sa Leonardom Dikapiom, Metjuom Perijem i Paris Hilton.

Iako je poslednjih godina napisano mnogo ružnih, gadljivih priča o osnivaču Plejboja i životu zečica, Luiz nema negativnih reči.

Hju Hefner se prema njoj ponašao lepo, a ona je uživala u životu u Americi.

"Jako mi se sviđao Hju, bio je pravi gospodin. Volela sam druge Plejbojeve modele, bile smo poput porodice. A zabave su bile divlje. Jednom su mi obojili celo telo i svi smo plesali oko Snup Doga dok je pevao na pozornici u vili.

Nakon što se oporavila od srčanog udara 2010. godine, odlučila je da se posveti ličnom treningu.

"Bio je to poziv za buđenje. Počela sam da treniram i bavim se fitnesom i lajflastajl modelingom. Imala sam ugovore s mnogim poznatim brendovima. Sponzorisao me je "Nike" i činilo se da sam na dobrom putu. No, kako je posla s ličnim treninzima bilo sve manje, usred porasta troškova života u Velikoj Britaniji, imala je sve više problema da spojim kraj s krajem", prisetila se.

Naglasila je kako ima "previše samopoštovanja" da bi radila kao striptizeta ili pokrenula profil na OnlyFans.

Umesto toga, pokušava da pronađe nove klijente za lični trening, a želi da se bavi i šetanjem pasa.

Osim šatora, ima maleno kuvalo, dva termosa i "jak optimističan stav".

"Na neki način, osećam se smirenije ovako, imam puno manje briga. Ima i posebnih trenutaka. Jedne večeri sam gledala zvezde padalice zamotana u svoju vreću za spavanje. Verujem da će mi se sreća uskoro nasmešiti", zaključila je.

Bonus video:

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)