Momak i devojka na dejtu, Foto: Profimedia

šta ga snađe...

"Pipkala me, uzdisala, govorila mi...": Beograđanin otišao na dejt sa devojkom sa juga, pa opleo za sve pare!

Beograđanin se sastao sa devojkom koju je upoznao na aplikaciji pa se grdno pokajao

Objavljeno: 05.10.2024. 08:54h

"Grlila me je predugo, pa je počela da uzdiše dok me je grlila. Pipkala me je bez ikakvog upozorenja", ovim rečima je Beograđanin opisao je svoj najgori dejt u životu i to sa devojkom po imenu "L", kako ju je nazvao želeći da sakrije njen identitet. Prvi susret između ovo dvoje mladih dogodio se u njenom gradu, na jugu Srbije, a on se nije nadao da će romantični sastanak ubrzo da preraste u situaciju iz koje želi da pobedne glavom bez obzira.

Spojila ih aplikacija za upoznavanje

Kako kaže, instalirao je apllikaciju za upoznavanje sa željom da tamo pronađe "normalnu devojku", počeo je da se dopisuje sa nekoliko devojaka, ali mu se jedna javila dok je bio na svadbi svoje sestre i u takvoj opuštenoj atmosferi javila mu se pomenuta L.

- L je sa juga Srbije, i delovala je simpatično, i uz to mi se javila prva, što uvek cenim. Dopisivali smo se par dana i počeo sam da primećujem da ima pomalo čudan način pisanja i da voli usred dopisivanja da mi napiše pesmicu ponekad. Tu sam naravno počeo da se malo čudim ali pomislim: "Okej malo je čudna, ali deluje prijatno, šta je najgore što može da se desi?" Nisam bio svestan u kakvo sam se s*anje uvalio - počeo je on svoju ispovest, i dalje ne otkrivajući o čemu se radi.

Prvi susret

Dogovorili su se da se vide nakon nekoliko dana. On je došao u njen rodni grad i parkirao automobil nedaleko od parka gde je bio dogovoren susret. Devojka je stajala pored klupe, a kada joj se približio i kada je trebalo da se pozdrave već mu je tu nešto delovalo sumnjivo.

- Dok sam prilazio primetim da je visoka i čupava kao što je i bila na slikama, što je bio plus. Pomislio sam ovo već ne deluje loše. Priđem da je zagrlim na kratko međutim, ona mene zagrli malo predugo i počela je da uzdiše dok me je grlila. Mislim okej, verovatno je samo nervozna - opisao je Beograđanin do detalja.

Svratili su do obližnjeg splava kako bi popili piće i bolje se upoznali, ali onda je i razgovor krenuo u čudnom smeru.

- Pričala je o tome kako je htela da se ubije pet puta. Kako voli krupne momke sa plavim očima poput mene jer su joj u porodici svi muškarci takvi. Onda mi je govorila kako imam proporcionalne crte lica i glavu, i kako imam fantastičnu genetiku. Zatim je spominjala kako je iz bogate porodice, ali otac joj nema posao, ona radi praksu, iako je radila pre kao programer i žive od babine penzije. I kao šlag na torti, em nije mogla da izdrži da me ne prekida svake nanosekunde ako krenem bilo šta da govorim, em mi je postavila nekoliko puta ista pitanja na koje sam već dao odgovor (koje sam godište, odakle sam itd) - nastavio je on pomalo šokiran, ali i dalje opravdavajući takvo ponašanje koje mu je izazivalo neprijatnost. "Okej nije bila skoro na dejtu pa se verovatno tako ponaša", tešio je sebe.

"Počela je da me pipka bez upozorenja"

Poneo je ćebe i poredložio joj da siđu do reke jer je, kako kaže, pomislio da je nervozna zbog susreta i da će se joj prijati opuštenija atmosfera.

- Devojka je izvukla unuče votke i popila ga na eks maltene. Zatim je htela da baci flašu u žbunje, zatim sam joj spomenuo da je dosta ironično da hoće da zagađuje okolinu, jer se hvalila se kako ima kuću na planini i da mnogo voli prirodu. Onda je odmah je počela da me pipka bez ikakvog upozorenja, nije mi bilo bas prijatno ali hajde, neće valjda da škodi (hoće). Čas bi ponovo počela i prestala sa diranjem, onda bi ponovo počela da govori skakajući sa teme na temu i nastavila da zaboravlja šta sam joj rekao, a same teme su bile kako su svi u okolini nenormalni i glupi a ona je posebna pametna i da jednostavno niko ne može da shvati njenu genijalnost, i meni već postane jasno kakva je devojka - objašnjava mladić.

foto: Profimedia

"Nemoj više da me pitaš takve stvari"

- Nakon toga, čisto da vidim koliko je šašava, postavim joj prosto pitanje na nemačkom, pošto se hvalila kako ume i francuski i nemački i engleski u malome prstu, a ja znam nemački od maleni i redovno ga koristim zbog posla. Tu je počela da se dere na mene "Kako možeš da mi postaviš pitanje odjednom kada nisam spremna?!?; "Ali rekla si da znaš za c1?" "Znam ja odlično samo nemoj više da me pitaš takve stvari."

Kako kaže, to je bio okidač, tada mu je "prekipelo" i rekao joj da mora da krene u 20 časova jer je imao rođendan na koji je trebalo da stigne. Dok je vozio devojku kući, kako kaže, napadala ga je govoreći mu da je oženjen i da je to razlog zbog kojeg žuri kući.

- Onda bi me nepristojno pipkala dok vozim, da bi onda prešla na to zašto su svi u Beogradu i da živim tamo samo da bi se k*rvao kao i svi ostali muškarci. Pokušavao sam fino da joj objasnim da ništa od toga nije bilo tačno ali nije bilo uspeha, naravno.

- Parkirao se ispred njene kuće i očekivao sam da će jednostavno da izađe, međutim ona me pozva da prespavam kod nje i da gledamo utakmicu . Naravno da sam odbio i onda je samo počela da ćuti da zuri u prazno.

Kako dalje objašnjava on je mirnim tonom pitao nekoliko puta da izađe iz auta, L je to odbijala a onda je desetominutna rasprava eskalirala.

- "Vidim da pokušavaš da me manipulišeš i lažeš ceo dan, pun mi je k tvog ponašanja, bolesna si i izlazi iz mog auta više" Dok sam to rekao otvorio sam vrata od suvozača i odmah je zbrisala - sasuo joj je sve u lice.

Onda se kako kaže, punim gasom vratio za Beograd i devojku blokirao na svim društvenim mrežama.

- Da li si me blokirao svuda - napisala mu je sms poruku jer je tamo zaboravio da je blokira, ali je ubrzo, kako kaže, ispravio tu grešku.

- Ako vam instinkt kaže da je neko čudan i ako vam nije prijatno u njihovom društvu bežite što pre, nemojte biti glupi kao ja - zaključio je Beograđanin.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs/Reddit/M.L.)