Miodrag Radonjić, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

zanimljivo

Baća otkrio sa kojim glumcem bi snimio intimnu scenu: Ovaj čovek vam nije ni na kraj pameti, imao bi poverenje

Iako je ranije izbegavao da previše govorio o intimnim pitanjima, to više nije slučaj

Objavljeno: 04.10.2024. 19:03h

Glumac Miodrag Radonjić poslednjih godina stekao je veliku popularnost, a uloga u "Južnom vetru" ga je vinula u zvezde. Od tada je postao miljenik publike, a projekti se samo nižu.

Iako je ranije izbegavao da previše govorio o intimnim pitanjima, to više nije slučaj, što posebno raduje njegovu žensku publiku. Popularni Baća se opustio pred kamerama, te odgovara na brojna provokativna pitanja.

Tako je sada progovorio i o intimnim scenama na setu. Naime, on je otkrio sa kojim glumcem bi se poljubio, a ovakav odgovor niko nije očekivao.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Recimo Šon Pen, on ima iskustva sa tim ulogama, imao bih poverenja", rekao je glumac u emisiji "Ami g šou".

foto: PG / INSTAR Images / Profimedia

Podsetimo, publika će Radonjića od polovine oktobra imati prilike da gleda u filmu "Prva klasa" gde igra glavnu ulogu. Svi koji su voleli da gledaju kultni film "Nacionalna klasa" Gorana Markovića, sigurno će uživati i u prvencu Aleksandra Miće Popovića "Prva klasa - pun glas" čija je premijera zakazana za 15. oktobar.

"Ovo je topla ljudska priča koja nosi, kako se meni čini, jednu jaku poruku, gde svako od nas može da postane heroj. Dakle, svi naši junaci u filmu su, na neki način, ljudi koji su praktično svuda oko nas. To nisu junaci sa filmskog platna, već su junaci iz života. Mislim da je to možda najvredniji deo – utisak da svako od nas može da bude junak, da pobedi sebe i da sledi svoje snove" govorio je Miodrag Radonjić o svom novom angažmanu.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/M.J./prenela:B.S.)