Izrada nameštaja, Foto: RINA

poslovanje

Otac sam pokrenuo biznis, pa mu se pridružio i sin: Đorđevićima posao cveta, mlate dobre pare (FOTO)

Njihove kuhinje mogu se videti u brojnim domaćinstvima a kupci su iz čitave Srbije

Objavljeno: 04.10.2024. 11:31h

Da jedino sloga kuću gradi na najbolji način pokazuje primer Đorđevića iz sela Božurnja kod Topole. Otac Dejan započeo je posao izrade nameštaja, a potom mu se pridružio i sin. Četiri ruke mogu da urade mnogo više nego dve, tako da je posao procvetao.

- Ovim poslom smo počeli da se bavimo pre jedno četiri godine. Učili smo zanat malo po malo, pristigao je i moj sin, naslednik da me zameni i pomogne u poslu, tako da je sada sve lakše, spojili smo mladost i iskustvo. Svaka kuhinja koju napravimo nijedna nije ista, svaka ima svoju priču i ideju koja potiče iz naše glave. Posao radimo tako da naše mušterije budu zadovoljne onim što unesu u svoje kuhinje i svoje sobe“ kaže za RINU Dejan Đorđević.

Da bi se napravio jedan komad nameštaja treba dosta truda i rada a Dejanova specijalnost su kuhinje i upravo za njih vlada veliko interesovanje.

FOTO: RINA
FOTO: RINA
FOTO: RINA

- Posle uzimanja mera na terenu pravimo crtež koji pokazujemo mušteriji i onda pravimo dogovor. Proizvodimo kuhinje, ormare, male komode. Sve može da se radi od iverice i medijapana i na tome se i baziramo. Izrada kuhinje traje u proseku nekih dvadesetak dana do ugradnje“, ističe Dejan.

Njihove kuhinje mogu se videti u brojnim domaćinstvima a kupci su iz čitave Srbije.

- U našem poslu 99 odsto mušterija bude zadovoljno, trudim se da svi budu zadovoljni i da na naš posao niko nema zamerku. Meni je najveća pohvala ta kada nas ljudi preporučuju svojim rođacima ,komšijama, prijateljima jer to je znak da je dobro i kvalitetetno, zaključuje Đorđević.

Bonus video:

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)