Andrea Noguero, Foto: Printscreen/ TikTok/ andreanoguero22

šta kažete na ovo?

"SRAMOTA!" Andrea ostala šokirana računom u Parizu, pa javno zakukala - ovo sigurno nije očekivala! (VIDEO)

Andrea je navela da su ona i njene prijateljice posetile jednu od najslavnijih poslastičarnica u Parizu "Ladurée", koja se nalazi nedaleko od Trijumfalne kapije

Objavljeno: 04.10.2024. 10:55h

Influenserka iz Španije Andrea Noguero požalila se na TikToku da je tri makronsa i tri kafe platila 83 evra u jednoj od najslavnijih poslastičarnica u Parizu, usledila bura na društvenim mrežama.

Andrea je navela da su ona i njene prijateljice posetile jednu od najslavnijih poslastičarnica u Parizu "Ladurée", koja se nalazi nedaleko od Trijumfalne kapije.

Naručile su tri kafe, vruću čokoladu, litar vode i tri kolačića makarons. Ali, kad im je stigao račun, ostale su bez teksta.

"Opljačkali su nas", zaključila je Andrea u videu koji je u rekordnom roku zabeležio više od dva miliona pregleda.

Međutim, njena žalopojka nije izazvala ni razumevanje, ni sažaljenje mnogih.

"Šta si očekivala, pa to je Pariz. Sele ste u poslastičarnicu gde prave najbolje makaronse na svetu i još se čudite. Pa, valjda ljudi ne odsedaju u Ricu i očekuju da će im tamo kafu naplatiti jedan evro. Ne, niste prevarene, bile ste u Parizu", napisao im je jedan korisnik TikToka, drugi je dodao:

"Draga, ako ne možeš nešto sebi da priuštiš, nemoj tamo ni da ideš".

"Nije Ladurée za svakoga"., zaključio je treći.

Mnogi su joj napisali da se sledeći put dobro raspita gde ulazi.

"Sramota je što se žališ, pokazuješ da nemaš pojma gde si bila. Pariz je Grad svetlosti, mode, ljubavi i gastronomije", objasnio je jedan pratilac.

Bonus video:

(Espreso/ B92/ Prenela: T.M.)