Jahta, Foto: Printscreen/Instagram

OPA!

Ovo je jahta Bobe Živojinovića zbog koje je saslušan! Vredi 300.000 evra, ima 6 spavaćih soba, sve pršti od luksuza

Bivši teniser i N.R. su osumnjičeni da su dva puta prodali jedan isti brod i uzeli dva puta po 300.000 evra, odnosno 600.000 ukupno

Objavljeno: 03.10.2024. 11:09h

Kurir je došao do ekskluzivnih fotografija i snimka jahte zbog koje je bivši teniser i suprug Lepe Brene Slobodan Boba Živojinović u sredu saslušan povodom krivične prijave koja je podneta protiv njega i još jedne osobe.

Jahta, koja nosi naziv "Mamma mia", bila je usidrena u risortu u Porotinovom u Kuboru kod Herceg Novog. Kako se vidi na snimku, plovilo je remontovano, sređeno i usidreno.

Kako je Kurir pisao, bivši teniser i N.R. su osumnjičeni da su dva puta prodao jedan isti brod i uzeli dva puta po 300.000 evra, odnosno 600.000 ukupno.

- Živojinović se sa advokatom sam javio u Tužilaštvo, gde je i saslušan kod tužioca, nakon čega je pušten - rekao je izvor Kurira upućen u slučaj. I osumnjičeni N.R, koji se tereti za pomaganje u pomenutom krivičnom delu, takođe saslušan.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram

Ovo je jahta zbog koje je Boba Živojinović bio na saslušanju

Od jahte zarađuju mesečno 60.000 evra

Boba i Brena imaju jahtu dugačku čak 30 metara, sa šest spavaćih soba, a vredi čak 6.000.000 evra. Par, koji uživa da provodi na njoj i plove po celom Jadranskom moru, odlučili su da je izdaju. Ona se našla na jednom sajtu za izdavanje luksuznih jahti, po ceni od 65.000 evra za nekoliko meseci u sezoni. Kako se navodi za sajtu, jahtu možete iznajmiti i van sezone, odnosno od oktobra do aprila, po malo manjoj ceni, za nekih 60.000 evra.

Bonus video:

(Espreso/kurir/Danijela Vujsić)