Željko Obradović, Foto: Hector RETAMAL / AFP / Profimedia

otvorio dušu

Novak Đoković nikad iskreniji o ljubavnoj aferi!

Nije se trudio da sakrije emocije

Objavljeno: 03.10.2024. 10:30h

Ima najbolji teniser u istoriji Novak Đoković razne "ljubavne afere". Najpoznatija je sa Centralnim terenom Vimbldona, "Rod Lejver" arenom u Melburnu, ali ona istinska traje decenijama.

Srpski as je pred početak Mastersa u Šangaju upitan o ljubavi prema tenisu.

- Kolika je moja ljubav prema tenisu? Neće nikada izbledeti. Imam mnogo emocija kada igram i ne samo na turnirima, nego i na treninzima. Nekada ne ide sve kako treba, ali moj odnos sa tenisom je dublji od samog turnira, sezone, uspeha ili neuspeha - to je sport u kojim sam se zaljubio kao dete -rekao je sjajno raspoloženi Đoković na konferenciji za medije.

- I dalje imam ljubav prema sportu čak i kada odem u penziju ću ostati u tenisu i biti uključen na drugačiji način jer mu dugujem za ono što mi je doneo - naglasio je Đoković.

Nije tajna da Đoković obožava da igra u Kini gde je u prošlosti imao dosta uspeha.

Novak Đokovićfoto: Hector RETAMAL / AFP / Profimedia

- Volim da igram u Kini, a ove godine imam i ekstra motiv da ovde osvojim stotu titulu u karijeri. Uvek sam imao mnogo uspeha ovde, kao i u Pekingu. Volim podršku navijača koju imam ovde, volim uslove... - rekao je Nole i dodao:

- Sada pokušavam da podignem nivo moje igre na treninzima. Igram puno poena, gemova, setova, kako bih dostigao željeni kvalitet. Nisam mnogo turnira igrao u poslednje vreme i nadam se da ću uhvatiti priključak sa ostalima. Nadam se i da ću iskoristiti svežinu i iskustvo iz ranijih uspeha ovde - zaključio je on.

(Espreso sport)