Jovan Damjanović, Foto: Starsport©

LIGA KONFERENCIJA

"Retko gube kod kuće, oni su evropski nivo..." Jovan Dajmanović jasan pred meč Astane i TSC-a

Otkrio je da jedan igrač nije spreman za utakmicu u Kazahstanu

Objavljeno: 02.10.2024. 18:24h

Jovan Damjanović, trener TSC-a iz Bačke Topole izneo je očekivanja pred meč sa Astanom u Almatiju u prvom kolu Lige konferencija u četvrtak od 18.45.

- Dobro smo se spremili, poznajemo protivnika i imamo respekt. Iz tog poštovanja želimo da budemo skromni. Pokazaćemo kakav fudbal želimo da igramo, da pokažemo naš način igre. Mi smo u procesu stvaranja, sutra je dobra prilika da svi zajedno pokažemo kakav fudbal možemo da igramo - rekao je Damjanović.

Jovan Damjanovićfoto: Starsport©

Otkrio je da jedan igrač nije spreman za utakmicu u Kazahstanu.

- Iz više razloga poznajemo dobro ekipu Astane, Činedu, koji je u odličnoj formi, je do skoro igrao u Kragujevcu, ali poznajemo i druge igrače, Amanovića i Kamaru, u stafu su takođe ljudi sa Balkana. Blisko nam je to što rade, retko kada ovde gube, ali to ne menja naše ciljeve da se sutra prezentujemo i dođemo do dobrog rezultata. Svi su spremni sem Saše Jovanovića - istakao je Damjanović.

Jovan Damjanovićfoto: Starsport©

Imao je poruku za kraj.

- Imali smo dve jako zahtevne utakmice. To je momcima potvrda da mogu da pobeđuju, ali rezultat je pre svega posledica dobre igre. Ovo vreme je kratko, ali mora da se vidi šta radimo, znači nam to sve pred ovakvu utakmicu - zaključio je Damjanović.

Bonus video:

(Espreso/Espreso sport)