Foto: Tamara Trajković

slavlje

9 VELIKIH I DOBRIH GODINA: Espreso portal proslavio rođendan

Danas je povodom 9. rođendana Espreso portala organizovana proslava za sve zaposlene u redakciji istog

Objavljeno: 02.10.2024. 16:44h > 16:51h

Veliko slavlje u redakciji Espresa!

Espreso portal je jedan od 10 najposećenijih portala u Srbiji i već 9 godina odgovorno pokriva razne teme i oblasti i informiše javnost o najbitnijim društvenim temama. Osluškivanjem želja publike i pružanjem aktuelnog sadržaja omogućilo nam je da zadržimo autentični Espreso duh.

Espreso portal je postao deo prijatne svakodnevnice mnogih ljudi, baš kao što je to i daleko slavniji imenjak. Kako to vole da kažu i zaposleni portala, Espreso je namenjen svima kojima je dosadno od standardnih vesti i tipičnih medija.

9. rođendan Espreso portalafoto: Tamara Trajković

Danas je povodom 9. rođendana Espreso portala organizovana proslava za sve zaposlene u redakciji istog, gde su urednici i novinari sa kolegama uživali u jedinstvenom muzičkom putovanju i nezaboravnoj atmosferi.

Zaposleni su uživali u hrani i piću, a onda je donesena i torta, čime je svečano obeležena i ova proslava rođendana Espreso portala. Vešte ruke Ljubice Njegomir napravile su tortu koja je oduševila sve zaposlene.

foto: Tamara Trajković

Ljubica poseduje jednu od najpoznatijih poslastičarnica u Beogradu, a bez "Njegomir torti" gotovo nijedno slavlje ne može da prođe.

Dragi čitaoci, hvala što nas već 9 godina verno pratite, a mi ćemo nastaviti da vas pažljivo slušamo i brzo i provereno izveštavamo o svemu!

Pogledajte još fotografija sa proslave rođendana u galeriji ispod teksta:

FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković

Bonus video:

(Espreso / M.S.)