Sofija, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

A, JOJ!

Trudna Milica objavila Sofijine rane radove! Ovih fotki se Terzina ljubavnica stidi, a sada je sve isplivalo!

Borislav Terzić Terza u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" prevario je trudnu devojku Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević.

Objavljeno: 02.10.2024. 16:40h

Borislav Terzić Terza u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" prevario je trudnu devojku Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević.

Milica teško podnosi prevaru i izdaju, pa je za oca svog deteta čak napisala da je monstrum, uz video na kojem on ljubi ljubavnicu.

Milica je sada objavila fotografiju nove devojke svog bivšeg verenika.

- Ovu će tata sigurno da podrži, ljubavi - napisala je Milica u opisu slike.

Podsećamo, Terzina porodica nije podržavala vezu Milice i Terze, a mišljenje porodice prenosio je javno Borin brat.

- Nikako iskreno. U šoku sam, ne znam šta bih rekao. Ovo nije trebalo tako da se desi. Nismo srećni uopšte. Mama i tata su u šoku ljudi, niko nije zadovoljan - rekao je Miloš tada za Pink.rs kada je saznao da je Milica u drugom stanju.

Ipak strasti su se smirile, pa je Miloš sada u svakodnevnom kontaktu sa Milicom.

- Da, čujem se ja sa Milicom od početka, ja sam joj pomagao oko raznih stvari i na vezi smo svaki dan. Iskreno da ti kažem nisam hteo ništa da pričam o tome niti da se oglašavam jer sam se prošle godine oglašavao i možda nije trebalo tako da ću sada ostati suzdržan - rekao je Terzin brat, koji se prošle godine ispred cele porodice protivio vezi sa Milicom, na čijoj su sada svi strani zbog bebe koja uskoro dolazi na svet:

- Nije mu to trebalo, ali šta da radimo. Ona meni bukvalno pošalje snimak šta je uradio i u nekim momentima je u fazonu da još ne želi da ga pusti, a u nekom kao da će krvi da mu se napije. Svakako čeka njegovo dete i mi ćemo ga prihvatiti naravno šta god on bude radio, ja ću ostati sa njom u kontaktu, a kako će njih dvoje da funkcionišu to ćemo tek videti - rekao je Terzin brat u emisiji "Pitam za druga".

Bonus video:

(Espreso/blic)