Pevačica Kristina, Foto: Profimedia

AU!

Poznata pevačica drastično smršala! Kristina je svaki mesec sve mršavija, javnost zabrinuta kako sada izgleda!

Pevačica je ranije rekla da je u muzičkoj industriji bila suočena sa zahtevima kako treba da izgleda

Objavljeno: 03.10.2024. 06:45h

Pevačica Kristina Agilera drastično je smršala pa je njen poslednji video obišao društvene mreže i uznemirio obožavatelje.

Kristina Agilera je snimljena u Barry‘s Bootcampu gde je došla zbog saradnje i proslave 25. godišnjice njenog istoimenog debitantskog albuma. Za tu priliku je pevačica obukla crni, pripijeni kombinezon i čizme iznad kolena, kombinaciju koja je dodatno istakla njenu vitku figuru.

"Osušila se", "Od nje ostala samo glava", "Izgleda bolesno", "Ovo nije njena stara kilaža. Mislim da je trenutno mršavija nego ikad. Pogledajte joj ruke", pisali su jedni na X-u, dok su je drugi branili.

"Cela priča o Kristini Agileri i njenom telu je stvarno odvratna. Ona je oduvek bila mršava, kao tinejdžerka je bila prirodno mršava. Šta god da je koristila, izgleda fenomenalno. Ostavite je na miru", stala je u obranu jedna obožavateljka.

Inače, pevačica je ranije rekla da je u muzičkoj industriji bila suočena sa zahtevima kako treba da izgleda.

"Kad si tinejdžer imaš sasvim drugačije telo nego kad si u 20-ima. Onda su mi ljudi iz industrije rekli: ‘Sviđalo im se tvoje telo i kakva si bila kao mršava tinejdžerka, to se traži", prenosi Daily Mail da je priznala pevačica.

Bonus video:

(Espreso/zenablic/T.M.)