Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

strašno!

Jezivi detalji nesreće na Voždovcu: Drogirani vozač udario dečaka, leteo je 30 metara od siline udarca

Dečak kog je udario pijani i drogirani vozač na Voždovcu je u teškom stanju

Objavljeno: 01.10.2024. 17:16h

Mališan kog je udario automobil je prevezen u Urgentni centar i nalazi se u jako teškom stanju, a lekari se bore za njegov život. "Bilo je strašno. Dečak je nepomično ležao na zemlji. Leteo je 30ak metara", priča očevidac strašne saobraćajne nesreće na Voždovcu u kojoj je teško povređen dečak R.S. (11).

Saobraćajna nesreća na Voždovcu se dogodila u blizini škole, a prema tvrdnjama pojednih komšija pijani i drogirani vozač Aleksa R. vozio je oko 70 na sat i nije se zaustavio, niti usporio iako je bila oznaka da se nalazi u blizini škola i da je tu pešački prelaz.

"On je išao levom trakom, dečak je dolazio sa desne strane. Nemoguće je da ga nije video", tvrde pojedini stanari.

Dečak se nalazi u jako teškom stanju nakon što ga je kolima udario vozač "ford fokusa" Aleksa R. (42) na obeleženom pešačkom prelazu na Voždovcu.

Hitna pomoćfoto: RINA/Ustupljene fotografije

"Vozač nema dozvolu, imao je na alkotestu 0,58 promila i pozitivan je na kokain", kaže izvor "Blica".

Vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan kod javnog tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Dete je bacio na haubu, pa odbacio na kolovoz

Kako se saznaje, nesreća se dogodila sinoć oko 19 sati u Rimskoj ulici na Voždovcu. Aleksa je bio za volanom "ford fokusa" i u blizini Osnovne škole "Janko Veselinović" na pešačkom prelazu pokosio je dečaka (11).

Nezvanično, dete je od siline udarca bacio na haubu, pa ga odbacio na kolovoz. Bez svesti i u teškom stanju primljen je u Urgentni centar.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Helena Košutić/Preneo D.M.)