Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dugo ga nismo videli

Sinoć ga niko nije prepoznao! Žario i palio gradom, žene ludele za njim, a sad godine učinile svoje: Znate ko je?

Čovek koji je definitivno obeležio domaću dens scenu

Objavljeno: 01.10.2024. 15:18h

Nekada je bio miljenik žene i hit majstor, a onda se povukao. Međutim, sinoć je viđen na svečanoj dodeli nagrada "City Records"-a. Ta dodela nagrada je inače okupila brojne zvezde sa muzičke scene.

Čovek koji je definitivno obeležio domaću dens scenu je Oliver Stoiljković uz čije pesme i danas mnogi đuskaju i evociraju uspomene.

Proslavio se devedesetih, izdao četiri studijska albuma, punio klubove a onda se iznenada povukao iz javnosti.

Oliver Stoiljković nekadafoto: Youtube

Malo ko ga je sinoć prepoznao na prvu, budući da se pevač dosta promenio. Nabacio je nekoliko kilograma, brada je osedela, a nema više ni dugu kosu. Inače, bio je odlično raspoložen tokom cele večeri, a nije se odvajao do Ere Ojdanića.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Oliver se nakon 22 godine vratio na muzičku scenu novim albumom "Otkucaji" čijoj promociji je prisustvovala i ekipa našeg portala.

- Novi album ima 14 pesama i jednu unplugged verziju. Prijatelj DJ je napravio remiks za pesmu "Pogledaj me sad" sa starog albuma. Većina pesama je u pop rok fazonu. Međutim, pesma za koju smo uradili spot, u kom se pojavljujem u radnom odelu, urađena je u tom nekom novijem aranžmanu. Ja sam više pop-rok pevač i da kažem, eto, možda kraj devedesetih, kaže pevač za Espreso.

Bonus video:

(Espreso / M.S.)