Adem Ljajić, Foto: Starsport©

bez ustručavanja

Ljajić surovo iskren o Zvezdinim šansama protiv Intera: Obrni okreni...

Bivši reprezentativac Srbije ugasio nade "Delija"

Objavljeno: 01.10.2024. 14:18h > 14:21h

Nekadašnji fudbaler Intera, a sada Novog Pazara Adem Ljajić govorio je o šansama Crvene zvezde u Milanu.

Srpski šampion gostuje "neroazurima" u utorak od 21 čas, a srpski vezista ne veruje u čudo na stadionu "San Siro".

- Zvezdino iznenađenje u Milanu ravno čudu. Inter je prvenstveno ozbiljan klub, naravno i ekipa. Fudbal je čudna igra. Svašta može da se desi, ali ja ne verujem toliko u čuda i sreću. Više verujem u kvalitet i mislim da je Inter veliki favorit. Ipak, u fudbalu se nikada ništa ne zna unapred - rekao je Ljajić za Meridian sport.

Intenzivno prati nekadašnji klub, posebno od kada je na klupi Simone Inzagi.

Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

- I Inter duže vreme igra sa trojicom pozadi. Pratio sam dosta od kada je Inzagi došao na klupu. Nastupaju u formaciji 3-5-2. Očekuje nas taktičko nadmudrivanje. Presudiće kvalitet, a on je sigurno na strani Intera. Igra se na stadionu “Đuzepe Meaca”, a svi znamo kakav je to stadion, koliko je teško igrati na njemu. Atmosfera je neverovatna. To je jedan od najlepših stadiona na svetu. Ima moć, snagu. Imao sam tu sreću da budem deo Intera. Mnogo puta sam gostovao i sa ostalim klubovima. Sigurno da Zvezdi neće biti lako. Davao sam golove protiv Intera, ali i igrao sam za njih. To je jedan od najvećih klubova na planeti. Teško je tamo i igrati, a kamoli pobediti.

Kaže da je najbolji igrač u timu Zvezde Nemanja Radonjić...

- Zvezda je napravila dobru ekipu, jako ozbiljnu za našu ligu, ali videćemo koliko je to dovoljno za Ligu šampiona. Obrni, okreni, Nemanja Radonjić je najbolji igrač. Poznajem ga jako dugo i bili smo zajedno u reprezentaciji godinama. To je moj prijatelj i najozbiljnije pojačanje Crvene zvezde. Ne znam samo koliko je spreman i šta može da donese u ovom trenutku, ali sigurno je ubedljivo najbolji igrač kada je u punoj snazi.

Bonus video:

(Espreso sport/Meridian sport)