Mate Rimac, Foto: Profimedia

BOMBA!

Ovo je nova devojka hrvatskog milionera? Šuška se da mu je Valentina pomutila razum, a kad je vidite... (FOTO)

Šuška se da je Mate pronašao novu devojku, a reč je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca

Objavljeno: 01.10.2024. 13:49h

Mate Rimac je i nakon što se saznalo da se razveo od Katarine Lovrić i dalje na Facebook profilu držao profilnu fotografiju as njom. Ta fotografija bila je njegova profilna od 2021. godine.

Međutim dan pre nego što je Index objavio da se šuška da Rimac ima novu devojku Mate je sa svoje profilne fotografije maknuo Katarinu. Sada je na slici samo on sa mikrofonom u ruci pored Nevere, iako je fotografija sa Katarinom i dalje na njegovom profilu.

Rimac ima novu curu?

Šuška se da je Mate pronašao novu devojku, a reč je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca. Valentina se bavi marketingom.

Mate je proteklog vikenda bio u njenom rodnom Donjem Miholjcu na kirvaju (op. a. proštenje, dan zaštitnika župe, tradicionalna proslava u slavonskim mestima).

Njegova personalizovana Nevera s tablicama Magla-1 viđena je parkirana u dvorištu njene porodične kuće, na iznenađenje stanovnika tog slavonskog gradića široj javnosti poznatog uglavnom po istoimenoj pesmi Kandžije ili po reprezentativcu Domagoju Vidi.

Valentina je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije sa Matom i njegovim automobilom. Fotografije su mogli videti samo njeni prijatelji na Facebooku. Po Miholjcu se već neko vreme šuška da im je Rimac novi "zet", a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Valentina nije želela da komentariše šuškanja

Index je stupio u kontakt sa Valentinom, pitali smo je za vezu s Matom.

"Ne bih ja to sad komentarisala, u poslu sam", rekla je kratko, pa ih zamolila da je nazovu kasnije. Na kasnije pozive nije odgovarala, već nam je porukom odgovorila da nema komentara nastavno na temu zbog koje smo je zvali. Nakon toga je zaključala za javnost sve fotografije na društvenim mrežama.

Za komentar smo nazvali i Martu Longin iz sektora za odnose sa javnošću Rimac Automobila. I ona je kratko rekla da nema komentara na tu temu.

Bonus video:

(Espreso/ Index/ Prenela: T.M.)