Indi Aradinović, Foto: Printscreen/Instagram/indy__official

ispričala sve

Srpska pevačica priznala da je bila ljubavnica pa otkrila sve o intimnim odnosima: "Svaka devojka to mora da prođe"

Osvrnula se na to iskustvo i otkrila da je to nešto što „svaka mlada devojka mora da prođe".

Objavljeno: 01.10.2024. 13:25h

Indira Aradinović Indi je oduvek važila za nekog ko nema dlake na jeziku, pa je tako bilo i ovaj put kada je uputila i šok priznanje.

Ona je, za razliku od mnogih" javno priznala da je bila ljubavnica.

Osvrnula se na to iskustvo i otkrila da je to nešto što „svaka mlada devojka mora da prođe".

FOTO: Stefan Tomasevic/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

- Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica, zato što svaka mlada devojka to mora da prođe. Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazre, da bi posle bile velike pametnice - kazala je jednom prilikom za „Alo", a onda dodala kako joj se ne žuri u brak, kao ni majčinstvo: Ne žurim da se udam i rodim dete, a još manje žalim što se to dosad nije desilo. Što se tiče intimnih odnosa, nisam neko ko ludi za tim, mogu bez odnosa dugo - kazala je Aradinovićeva.

Malo pre nego što se pročulo za njenu vezu sa Zoranom Marijanovićem, podsetimo, Indi je istakla kako je veoma srećna u svojoj koži.

Indi i Zoranfoto: print screen instagram / indy_ara_indira

- ...Ovo je teška tema. Mislim da ljubav ne postoji. Izvinjavam se tebi i svima... Za mene ljubav ne postoji, ja se ograđujem. I to je to. Moja iskustva su pokazala. Zaista, život me je demantovao i ja sada uopšte nemam problem da živim i bez ikoga, da ostanem sama, da ne rodim, da nemam muža nikada više, to je meni okej zato što sam ja stvarno srećna u ovoj koži u kojoj sam sada - pričala je Luni Đogani u „Bunkeru", pa je dodala kako nikad srećnija ni zahvalnija i Bogu nije bila, što smatra da je veoma važno.

(Espreso/24sedam/prenela PV)