Marko Miljković i Luna Đogani, Foto: Ahel/ATAImages

čestitamo

Luna i Marko danas imaju razloga za slavlje: Đoganijeva se oglasila dirljivom porukom, ovo će vas raznežiti

Luna se oglasila na društvenim mrežama

Objavljeno: 30.09.2024. 15:29h

Influenserka Luna Đogani je na društvenim mrežama čestitala suprugu Marku Miljkoviću rođendan posebnom emotivnom porukom.

Povodom ovog posebnog dana ona se oglasila putem društvene mreže Instagram. U svom postu, izrazila je ljubav i zahvalnost, uz video-zapis najlepših trenutaka sa Markom.

- Srećan rođendan, mužu moj, prijatelju, ocu moje dece, poslovnom saradniku, asistentu, producentu... Želim ti sve ono čemu maštaš svaki dan kad si ono tvoje zamišljen, a ja se nerviram. Da ti se svaka želja ispuni, mada mislim da ti je Bog podario sve... Imaš nas, porodicu koja te voli najviše na svetu. I u dobru i u zlu. Da si živ i zdrav. Volim te - napisala je Luna uz emotivni video.

foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Podsetimo, Luna je nedavno govorila o svom ostvarivanju u ulozi majke i koliko je zadovoljna svojim životom:

foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Menja se život, menjaju se prioriteti, nemaš stalno 16 godina. Ja sam odabrala da budem mlada majka, ničega nisam željna ostala. Kad sam bila mlađa, izlazila sam, uživala, svašta smo prošli, sve je normalno. Ali onda dođeš u godine kad izabereš jednu osobu koja te čini srećnom, porodicu, decu, posao. Ništa ne bih menjala, sve kako je trebalo da bude, dobro je ispalo. Samo Bog da nas čuva - rekla je ona tada.

Bonus video:

(Espreso/24sedam/Kristina Lučković/prenela:B.S.)