Princeza Dajana, Foto: kpa / United Archives / Profimedia

TROŠIO MILIONE DA JE OSVOJI

Po svaku cenu hteo da spava sa njom, zbog onoga što joj je rekao Dajana se... Konačno isplivala istina?!

Princeza Dajana bila je verena za sina Mohameda al Fajeda, Dodija al Fajeda, oboje su stradali u automobilskoj nesreći 1997. u Parizu

Objavljeno: 30.09.2024. 11:45h > 12:04h

Pet žena je iznelo stravične detalje ističući da ih je Mohamed al Fajed silovao, pisao je BBC. A Daily mail je preneo je da su još 23 žene otkrile da su bile žrtve njegovog nasilja. Bivi batlerprinceze Dajane Pol Barel tvrdi da je egipatski milijarder opsedao Lejdi Di, i da je po svaku cenu želeo da spava sa njom, što je kod nje izazvalo gađanje. Barel poručuje da bi Dajana danas podržala žene koje su hrabro ispričale šta im se desilo.

Princeza Dajana bila je verena za sina Mohameda al Fajeda, Dodija al Fajeda, oboje su stradali u automobilskoj nesreći 1997. u Parizu. Sumnja se da je Lejdi Di bila u drugom stanju.

"Bio sam u automobilu kada je istrčala iz njegove kancelarije, tresla se i rekla mi da joj je ovo poručio: "Želim da se udaš za mog sina jer je otac na prvom mestu u egipatskoj tradiciji", ispričao je za The Sun Pol Barel koji je od 1987. do 1997. batler princeze Dajane.

Dajana je Mohameda al Fajeda zvala "nakaza" i "Joda" po liku iz Ratova zvezda, dodao je batler koji je bio zaprepašćen onim što se dogodilo princezi.

Lejdi Di je Dodijevog oca upoznala 1986. na polo utakmici koju je organizovala kompanija Harrods na čijem čelu je bio ovaj pokojni egipatski milijarder, detalje stravičnih optužbi pročitajte u odvojenom tekstu.

Te 1986. Dajana je bila u braku sa Čarlsom. A batler je naglasio: "Rekao joj je: "Imaću seks sa tobom", ona me je u šoku pitala: "Da li možeš da zamisliš da vodiš ljubav sa Jodom?". Tako ga je zvala.

Mislio je da je to njegovo pravo i da će se to stvarno dogoditi - da će zaista spavati sa princezom i to joj je uvek bilo na umu, sve vreme tokom romanse sa Dodijem.

Princeza Dajanafoto: Parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia

Bivši batler napominje da je Mohamed al Fajed obasipao Dajanu skupim poklonima koje joj je slao u Kensingtonsku palatu, a ona je te darova vraća nazad. Obezbedio joj je i tajni ulaz u prodavnicu Harrods u Londonu, piše Daily mail.

Dajana je počela vezu sa Dodijem nakon što je Al Fajed pozvao 1997. nju i njene sinove Vilijama i Harija u njegovu vilu sa 30 soba. Pre toga je Lejdi Di bila na jahti koju je posedovao Dodijev otac.

"Svi smo se koncentrirali na Dodija i princezu. Ali, zapravo, konce je vukao njegov otac. Ono što je iznad svega želio bilo je da bude povezan sa kraljevskom porodicom. Fajed je pre tog odmora kupio brod kako bi Dodi mogao da je nasamo ugosti. Potrošio je milione pokušavajući da joj se udvara, a njegov je sin bio samo marioneta u njegovoj igri".

Bonus video:

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)