Goldi Hon i Kurt Rasel, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

ŠOK

Njih dvoje su najpoznatiji navijači Đokovića, a sad iscurela intima iz sobe: Evo kako im je izgledao prvi se*s

Goldi i Rasel često sasvim pričaju o svojoj ljubavi, pa je tako on jednom prilikom otkrio kako je izgledalo njihovo prvo vođenje ljubavi.

Objavljeno: 30.09.2024. 09:37h

Jedan od najstabilnijih parova Holivuda su definitivno glumica Goldi Hon i Kurt Rasel, koji su zajedno 40 godina.

Njih dvoje imaju sina Vajata (37) koji se, poput roditelja, bavi glumom.

Goldi i Rasel često sasvim pričaju o svojoj ljubavi, pa je tako on jednom prilikom otkrio kako je izgledalo njihovo prvo vođenje ljubavi.

Goldi Honfoto: Profimedia

"Gledali smo film, a posle smo otišli na ples. Ludo smo se provodili, pa smo zaključili da ne želimo da se noć završi na plesu. Otišli smo u kuću koju je ona bila nedavno kupila", rekao je Rasel. Stvari su zatim postale uzbudljivije. "Popeli smo se na sprat, "razgledali" imaginarni nameštaj u nedovršenoj spavaćoj sobi. Počeli smo da vodimo ljubav. To je bilo veoma realno, a sledećeg trenutka u sobi se stvorila policija".

Policajci su upali jer su smatrali da se radilo o provali. Glumičin novi dom se u trenutku burnog odnosa još renovirao, pa čim je policija primetila nekog u kući, brzo je upala u nju. "Sve je to bilo veoma bizarno", priznao je Kurt Rasel.

Čuveni par poznat je domaćoj javnosti i po tome što su vatreni navijači Novaka Đokovića pa glumica ume da javno čestita pobebe našem teniskom asu, bili su pre više godina i gosti na svečanosti njegove fondacije.

(Espreso/blic žena/prenela PV)