Stadion Partizana, Foto: Starsport

totalni haos

Nova afera u Partizanu! Sprovodi se hitna istraga, pa da li je ovo moguće?

Još jedan problem za crno-bele

Objavljeno: 29.09.2024. 15:09h > 15:12h

Nema mira u FK Partizan! Dok čekamo radikalne promene u Humskoj, novi problem je zadesio crno-bele.

Naime, u internoj istrazi otkriveno je da je nestalo nekoliko desetina lopti namenjenih za trening najmlađih selekcija, saznaje Telegraf.

Čelnici sportskog sektora, na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, istog trenutka su pokrenuli internu istragu, i otkrili da se deo lopti nalazi u hangaru na stadionu i one su odmah podeljene pionirskoj, kadetskoj i omladinskoj selekciji.

Ivica Ilievfoto: Starsport©

Međutim, problem je nastao što je otkriveno da je od avgustovskog kontingenta od 50 podeljenih lopti, nestalo 35, usled čega je nastao opšti haos. Službe unutar kluba, odnosno sportskog sektora, počele su istog trenutka temeljnu istragu, da bi se otkrilo gde je nestalo pomenutih 35 lopti i na kojim su adresama završile. U narednim danima, kada se bude ušlo u trag, tj. kada budu otkriveni vinovnici otuđenja klupske imovine, njihova imena će biti javno objavljena, a nije isključeno i da ceo slučaj završi na sudu.

Podsetimo, sportski direktor Ivica Iliev je smenio dosadašnjeg direktora omladinske škole Vanju Radinovića, a privremeno su brigu o najmlađim selekcijama preuzeli skauti Miralem Sulejmani i Nenad Marinković, do imenovanja konačnog rešenja na toj poziciji.

Bonus video:

(Espreso sport/Telegraf)