Foto: Damir Dervišagić

emotivno

Oglasila se Anja Mandić: Reči i fotografija koju je objavila dirnuće svakog čoveka, ovo je važan dan za porodicu

Anja je objavila fotografiju sa pokojnim suprugom

Objavljeno: 29.09.2024. 14:50h > 14:54h

Glumica Anastasija Anja Mandić, supruga pokojnog Milorada Mandića Mande, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se nalaze ona i njen suprug iz mlađih dana i dirljivim opisom čestitala njihovom sinu 18. rođendan.

"Na današnji dan ovaj momak i ova devojka postali su roditelji. Srećan rođendan, Andrija! Kad pre 18", napisala je glumica.

Proslavljeni srpski glumac Milorad Mandić Manda preminuo je 2016. godine od posledica srčanog udara. Anja je posle njegove smrti u jednoj emisiji otkrila da joj je sin Andrija velika podrška i da ima poseban odnos s njim.

"Mi smo dobar tandem oduvek bili, pa smo tako i nastavili. Imamo jedan vrlo otvoren i normalan odnos koji gajimo", rekla je ona.

Otkad joj je suprug umro, odlučila je da promeni pogled na život, jer je mnoge stvari spoznala kada je ostala bez njega.

"Sticajem okolnosti sam prestala da brinem, jer sam shvatila da je briga zapravo buduće vreme i nešto što je nepoželjno. Briga te nađe kada ona hoće. Mi toliko vremena potrošimo na to da ćemo nešto propustiti, nekome se zameriti, da ćemo juriti za nečim, a u stvari, ja mislim da se samo treba vratiti sebi i probati sebi da ugodiš kad god je moguće", rekla je Anja i dobila gromoglasan aplauz.

Odlazak supruga pao joj je teško, međutim morala je da nastavi dalje.

"Ja sebe ne pitam teška i velika pitanja. Ja živim od danas do sutra i kažem sebi da lepo dišem, hodam, imam svoj posao, verujem sebi da ja to mogu, imam Andriju, imam prijatelje i sve će biti dobro. Moram da nastavim da živim svoj život", bila je iskrena Anja.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/I.M./prenela:B.S.)