Marija Kampaj, Foto: Facebook

jezivo ubistvo

"Morao sam da pratim glasove u glavi" Maloletnik zadavio Mariju, otkriveno šta je pretraživao pre zločina!

. Tehnika kojom je navodno ubio Mariju, udarajući je u lice i glavu, a zatim je zadavio, nakon seksualnog odnosa

Objavljeno: 29.09.2024. 10:36h

"Želeo sam da saznam kakav je osećaj ubiti". Ovo je navodno maloletnik, osumnjičen za ubistvo Marije Kampaj (42) u Italiji, žene poreklom sa Balkana, rekao policajcima nakon hapšenja. Sumnja se da je žrtvu zadavio golim rukama u garaži svoje kuće u Vijadani, a onda je njeno ostavio u napuštenoj kući.

Njih dvoje su se upoznali preko aplikacije za druženje i našli se 19. septembra, kada je Marija, poreklom iz Rumunije, ubijena.

Maloletnik navodno nije pokazao ni trunku kajanja nakon zločina, pišu italijanski mediji. Strastven za borilačke veštine, navodno je ubio žrtvu golim rukama, nakon što je prvo više puta istraživao na internetu kako se to radi.

Naime, prema pisanju medija, on je na internetu pretražiovao kako da neutrališete osobu golim rukama. Tehnika kojom je navodno ubio Mariju, udarajući je u lice i glavu, a zatim je zadavio, nakon seksualnog odnosa.

Marija Kampajfoto: Facebook

"Morao sam da pratim te glasove u svojoj glavi", pisao je maloletnik između ostalog na društvenim mrežama.

Da podsetimo, Marija je nestala 19. septembra. Marija je živela u Parmi sa sestrom, nakon što se rastavila od supruga. Prošlog četvrtka došla je u Vijadanu sa prijateljem, koji ju je odveo na, kako se činilo, razgovor za posao.

Prijatelj je rekao istražiteljima da nije znao identitet osobe sa kojim je Marija trebalo da se sastane, ali da je razumeo da je u pitanju muškarac. Ostavio ju je u centar Vijadane i dogovodili su se da će ga pozvati kad treba da je pokupi. Ali to se nije desilo.

Uzbuna je podignuta sledećeg dana, 20. septembra.

Njena sestra se zatim obratila policiji koja je započela potragu.

Nažalost, njeno telo je pronađeno u četvrtak, nakon čega je policija uhapsila mladića zbog sumnje na ubistvo.

On je optužen za ubistvo sa predumišljajem i prikrivanje tela, dok se istraga nastavlja.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/A.M./Prenela: N.J)