Melanija i Donald Tramp, Foto: EPA / Jim Lo Scalzo

iznela intimu na izvolte

Melanija otkrila masne detalje ljubavnog zanosa s Trampom, javno ogolila intimu: Ovo je vrlo sočno, svašta je rekla

Melanija otrkila sočne detalje kao nikada pre

Objavljeno: 28.09.2024. 17:16h > 17:35h

Prema njenim rečima, Donald Tramp je u vreme njihovog upoznavanja već bio poznat kao ugledni poslovni čovek pa zbog toga nisu mogli otići u restoran, kafić ili bioskop.

Melanija Tramp je nakon duge dve godine dala prvi intervju. Bivša prva dama trenutno promoviše svoje memoare pa se tako prisetila i prvog sastanka sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Prema njenim rečima, Tramp je u vreme njihovog upoznavanja već bio poznat kao ugledni poslovni čovek pa zbog toga nisu mogli otići u restoran, kafić ili bioskop.

Tako ju je Tramp odveo negde gde mogu imati privatnost. Zajedno su otišli razgledati imanje koje je nameravao kupiti, a Melanija je taj prvi spoj opisala kao vrlo lep.

- Zato što smo bili sami u autu oko sat ili sat i po. Nikakve druge buke, nema drugih ljudi. U to je vreme je već bio poznat kao slavna osoba, pa je bilo jako lepo jednostavno biti nasamo s njim. Volela sam viziju koju je imao. I povezanost koju smo imali. Bilo je vrlo posebno - ispriča je za Fox News.

Osim toga, Melanija je otkrila i kako je izgledala njihova veridba.

Donald i Melanija Trampfoto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

- Bio mi je rođendan. I bila je Met Gala. Sve u jednoj večeri. Već smo bili kod kuće, oboje u gala izdanjima - prisetila se.

Bivša manekenka, poreklom iz Slovenije, upoznala je Trumpa 1998., a par se venčao 2005. Sledeće godine rodio im se sin Baron.

Bila gošća na Foxu,i ovim izjavama privukla veliku pažnju

Ona je gostovala na Fox News kanalu, u emisiji "Fox & Friends", gde je govoriila o pokušajima atenata na njenog muža, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i kandidata Republikanske partije na predstojećim izborima u SAD. Ovo je njen prvi televizijski intervju posle duže od dve godine.

FOTO: EPA / Jim Lo Scalzo
FOTO: EPA / Jim Lo Scalzo
FOTO: Profimedia
FOTO: EPA/Pete Marovich
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"Otrčala sam do TV-a, premotala sam snimak i videla", rekla je Melanija Tramp o trenutku kada je u julu ove godine saznala da je pucano na njenog muža dok je držao govor u Pensilvaniji.

Čim je čula za nemila dešavanja, u panici je otrčala do televizora ne bi li saznala šta se zapravo dogodilo.

"Nisam to gledala uživo, ali možda tri minuta, nekoliko minuta kasnije", dodala je i napomenula da zapravo u tim momentima niko nije znao pravu sliku. "Kad ga ugledate na podu, a ne znate, ne znate šta se zapravo dogodilo", poručila je.

Melanija Trampfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija Tramp koja je napomenula da je "pravo čudo" što je njen suprug preživeo govorila je i o drugom pokušaju atentata na Trampa, kada su ranije ovog meseca agenti Tajne službe uočili naoružanog muškarca kako upire AK-47 na bivšeg predsednika dok je on igrao golf na svom imanju na Floridi.

Objasnila je da je u to vreme bila u Njujorku kao i da je o incidentu saznala preko malih ekrana. Brzo je nazvala svog šefa osoblja koji ju je uverio da njen suprug nije povređen, piše Daily Mail.

"Bio je dobro jer je tajna služba bila sjajna. Momci koji su bili tamo, ekipa, bili su fantastični. I mislim da su oba događaja zaista bila čudo. Ako razmislite o svemu, zaista se radilo o čudima. Ako stvarno razmislite o tome, 13. jula se desilo čudo... mogao je da ne bude sa nama", napomenula je.

Melanija Tramp, koju je Donald Tramp uporedio sa Kamalom Haris, najavila je ovim gostovanjem svoje nadolazeće memoare. Tokom kampanje svog muža uglavnom se držala daleko od refelktora što je prilično nekonvencionalno za supruge predsedničkih kandidata u Americi. Kao iznenađenje, pojavila se na Republikanskoj konvenciji u Milvokiju, u julu, nekoliko dana nakon pokušaja atentata i podržala muža.

Melaniju smo videli uz Trampa u novemrbu prošle godine kada je najavio kandidaturu kao i na predizborima na Floridi, ranije ove godine.

Postoje oprečne pretpostavke, od toga da će se Trampovi razvesti do toga da je Melanija i te kako spremna da drugi put obavlja funkciju prve dame.

Njeni memoari biće objavljeni samo dve nedelje nakon drugog pokušaja atentata, a Trampa je 14. jula opisala kao "velikodušnog i brižnog čoveka sa kojim je bila u najboljim i najgorim vremenima".

Bivša prijateljica i savetnica Melanije Tramp Stefani Vinston Volkof, koja je podržala predsednikog kandidata demokrata Kamalu Haris, napomenula je da gospođa Tramp želi da unovči vreme do izbora. "Njena pozicija na tržištu će opasti kada više ne bude (buduća) prva dama".

Melanija je od početka političke sage svoje porodice napomenula da će bez pardona kršiti norme. "Imam svoj mozak", rekla je za Harper's Bazar 2016. i dodala: "Ja sam svoja osoba i mislim da se to mom mužu dopada kod mene".

Bonus video:

(Espreso/Kurir/Preneo: V.Š)