Stadion Partizana, Foto: Starsport©

bez dlake na jeziku

Bivši čelnik Partizana šokirao Srbiju!

Reči koje će izazvati haos

Objavljeno: 28.09.2024. 10:42h > 10:48h

Bivši predsednik FK Partizan Dragan Đurić je nikad oštrije govorio o situaciji u Humskoj.

On se podsetio vremena kad je on bio na čelu crno-belih i kaže da je zbog toga izgubio zdravlje, zapostavio firme i na kraju završio u zatvoru.

- Dosta me je klub koštao, zapostavio sam firme, ušle su u probleme... Morao sam da budem u Partizanu, izgubio sam i zdravlje... Partizan mi je bio na prvom mestu. Ne volim da budem poznat, bežim od toga, ne volim javnost, samo sam običan navijač. Plačem kada Partizan gubi, puno me koštao, ali ne računam to - izjavio je Đurić u podkastu "Miljanov korner".

Zbog toga je, kako kaže, završio u zatvoru.

- Pa jeste, dobrim delom - dodao je.

Dragan Đurićfoto: Starsport©

Bez dlake na jeziku je govorio o upravi Partizana.

- Lopovluk je u pitanju. I kada ode i prodaju deli se neki novac. Ja ne znam kako to, čujem jer ceo Beograd priča. To je tragedija, zato je tu Partizan. Moraš prvo da gledaš prvo Partizan, pa sebe onda, da predsednik i direktor dobiju novac, a ne da uzimaju.

O ubedljivom porazu od Crvene zvezde.

- Mogli su da dobiju šest ili sedam komada od Zvezde, koja je bila korektna. Igrali su drugo poluvreme sa pola gasa. Ja sam mislio da je naš golman dobar... U Partizanu je sve loše, sve mora da se menja. Da parkiramo autobus i sve ubacimo u isti.

Prokomentarisao je povratak Ivice Ilieva.

Ivica Ilievfoto: Starsport©

- Iliev ne može ništa da uradi, potrebni su novi ljudi. Znao je da pogodi strance? Od 20 igrača morate da pogodite nekog. Bjeković nije mogao da promaši nijednog, bio je odličan direktor.

Pomalo neočekivano, nahvalio je Zvezdana Terzića.

- Možete da ga volite ili ne, ali jedini je ostao iz stare generacije. Zna da radi, samo ga treba pustiti. Nisu to čuda, Zvezda radi ono što je radio Partizan kada sam ja bio u klubu. Ima rezultat - završio je Đurić.

Bonus video:

(Espreso sport/Miljanov korner)