Promo, Foto: Kurir

Od ovog vikenda Stars specijal u dva termina, subotom i nedeljom u 15h

KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA

Od ovog vikenda, umesto jedne, gledaćete dve emisije Stars specijala, jednog od vaših omiljenih formata Kurir televizije

Objavljeno: 28.09.2024. 10:25h

Od ovog vikenda, umesto jedne, gledaćete dve emisije Stars specijala, jednog od vaših omiljenih formata Kurir televizije. Za vas ćemo i subotom ii nedeljom pripremati najinteresantnije i najintrigantnije priče iz sveta javnih ličnosti. Dve premijerne emisije, obe u terminu od 15h. Naši voditelji nastavljaju da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora. Danas su u studiju Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Ivan Gajić.

foto: Kurir

Da li je Arena za sve? Ko može da je napuni? Smenom generacija, pojedini mlađi pevači pune i po nekoliko beogradskih Arena, a mi za vas istražujemo zašto je to tako.

foto: Kurir

“Evo gde je sada i šta radi!” Ovakvi i slični naslovi dobro su vam poznati i baš zato kucamo na vrata "zaboravljenih" asova. Saznaćete gde su ličnosti koje su nekada bile popularne pa nestale.

foto: Kurir

U sklopu ove teme imamo intervju sa pevačicom Anicom Milenković koja otkriva zašto je 16 godina nije bilo na sceni i u medijima.

foto: Kurir

Gledajte Stars specijal danas od 15 časova na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!

(Espreso)