Obradović i Sferopulos, Foto: Starsport

strašna prognoza

Zvezda i Partizan idu na Fajnal-for?

Veruje u "večite"

Objavljeno: 28.09.2024. 08:55h

Trener Monaka Saša Obradović smatra da srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan mogu do završnice Evrolige.

Na pitanje ko su favoriti za plasman na Fajnal-for, trener Monaka je imao spreman odgovor.

- Ljudi bi rekli oni koji su uložili najviše, zna se da su pojedini timovi podigli budžete do neverovatnih granica, što i nije jedino merilo. Ali, to su Olimpijakos, Panatinaikos, Real, Fener, Barselona, Armani, tu smatram i nas, možemo da imamo ulogu favorita – između tih ekipa bi trebalo da se traže putnici na fajnal-for. Ne potcenjujem nikoga, mislim i da Partizan i Zvezda imaju šanse da napadnu fajnal-for s obzirom na posao koji su uradili tokom leta.

Saša Obradovićfoto: Starsport©

Apostrofira ulogu navijača i raduje se što će biti deo beogradskog spektakla.

- Najbolje su atmosfere u Beogradu, bilo da je u pitanju moja Crvena zvezda ili Partizan. Biće sigurno vrlo zahtevno igrati tamo, ne mislim da je tako samo protiv te dve ekipe, na svakom terenu će biti teško, ali specijalna atmosfera je kod nas. Radujem se što ću biti deo toga, a očekujem da u takvoj atmosferi izađemo kao pobednici. I Zvezdu i Partizan smatram, u odnosu na rostere, veoma kredibilnim timovima da budu deo plej-ofa, a možda čak i više - otkriva Obradović za Sport Klub.

Videćemo da li će beogradski rivali konačno napraviti željeni iskorak u Evroligi, a očigledno je da i najveći rivali strepe pred njima.

(Espreso sport/Sportklub)