Proka, Foto: Printscreen/jutjub/farma

šok

Važio je za strah i trepet, a sada ulazi na Farmu! Ovako danas izgleda čuveni Proka, malo ko bi ga prepoznao

Rijaliti "Farma 8" večeras, 27. septembra, startuje sa emitovanjem na Narodnoj televiziji. Program počinje u 21 čas, a sve je već uveliko spremno za emitovanje.

Objavljeno: 27.09.2024. 21:21h

Rijaliti "Farma 8" večeras, 27. septembra, startuje sa emitovanjem na Narodnoj televiziji. Program počinje u 21 čas, a sve je već uveliko spremno za emitovanje.

Velika šefica Milica Mitrović, pred sam početak uslikala je čuvenog Proku, koji je ranijih sezona bio deo ovog takmičenja.

Kod Proke je ključ imanja te će, po svemu sudeći, on večeras dočekati nove farmere. Iza njega vidimo da je na stolu već postavljeno posluženje. Na stolu nema čega nema, od domaće pite, lepinja, ajvara, sira, kajmaka...

Sve je u seoskom stilu, pa će budući farmeri umesto na skupocenom nameštaju, sedeti na drvenoj klupi.

Okolo je seno, slama, panjevi drveća... Nema sumnje da je produkcija vodila računa o svakom detalju.

Proka je bio strah i trepet za učesnike rijalitija

Prokafoto: Printscreen/instagram/milicamitrovic

Podsetimo, Dragan Mladenović, široj javnosti poznat kao mentor Proka, bio je strah i trepet za učesnike rijalitija i posle mnogo godina, otkad mu je produkcija dodelila ovu ulogu.

Nakon sedam sezona "Farme", koja je bila najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, on je bio deo projekta i "Zadruge 1" kao kontrolor stanja na imanju. Ipak u narednim sezonama Proka se više nije pojavljivao.

Proka se skroz povukao iz javnosti i počeo da proizvodi svoju rakiju koja nosi naziv "Prokovača", a danas bi ga malo ko prepoznao da ga sretne na ulici.

Bonus video:

(Espreso/kurir)