Foto: Jiri Hera / Panthermedia / Profimedia

online kupovina

ČUDOTVORNA KURKUMA: Efikasan saveznik u borbi protiv mnogih zdravstvenih problema!

Objavljeno: 27.09.2024. 15:00h

Antiinflamatorne, antioksidativne i digestivne koristi kurkumina čine ga jednim od najvažnijih suplemenata u današnjoj holističkoj medicini. San Sebastian Turmeric Curcumin je dodatak ishrani na bazi aktivnih sastojaka lekovitog korena kurkume (Curcuma longa) i ploda crnog bibera (Piper nigrum).

Kurkumin je aktivni sastojak kurkume, poznatog začina koji se vekovima koristi u tradicionalnoj indijskoj i kineskoj medicini. Ovaj zlatno-žuti pigment odgovoran je za intenzivnu boju kurkume, ali još važnije, za njene brojne zdravstvene benefite. Kurkumin je poznat po svojim snažnim antiinflamatornim i antioksidativnim svojstvima, što ga čini efikasnim saveznikom u borbi protiv mnogih zdravstvenih problema.

Upale su prirodni odgovor imunog sistema na povrede, infekcije ili druge iritacije u organizmu. One predstavljaju ključan mehanizam odbrane tela koji pomaže u borbi protiv patogena, kao što su bakterije, virusi ili gljivice, i doprinosi procesu zarastanja povreda. Kurkuma je odlično sredstvo u borbi sa aktunim i hroničnim upalama u organizmu.

foto: PROMO

Karakteristike San Sebastian Turmeric Curcumin:

  1. Smanjuje upalne procese u telu
  2. Doprinosi održavanju funkcije imunog sistema
  3. Doprinoisi normalnoj funkciji srca
  4. Pomaže kod artritisa i bolesti zglobova
  5. Pomaže u kontrolisanju dijabetesa
  6. Doprinosi normalnoj funciji jetre
  7. Pomaže u regulaciji holesterola
  8. Pomaže kod zarastanja rana
  9. Pomaže kod problema sa digestivnim sistemom
  10. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema

Uputstvo za upotrebu: Odrasli: uzeti 1 kapsulu dnevno sa dosta tečnosti. Napomene: Dodatak ishrani nije zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog nacina života. Držati van domašaja male dece.

Zato što pre uvrstite “San Sebastian Turmeric Curcumin” u svakodnevnu rutinu, poručite jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

(Espreso/promo)