Nikola Jokić, Foto: MOURAD ALLILI / Sipa Press / Profimedia

udaraju nisko

"Izgleda kao zlikovac" Jokić promenio imidž, pa ga napali! Bruka i sramota prema Srbinu! (VIDEO)

Nikola Jokić pred početak nove sezone u Denveru pojavio sa još većom bradom

Objavljeno: 27.09.2024. 12:12h

Srpski košarkaš Nikola Jokić vratio se u Sjedinjene Američke Države nakon burnog leta sa reprezentacijom Srbije tokom kog je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Tokom turnira u Parizu, Jokić je imao novi imidž, predstavio je svetu "bradicu" koja je postajala sve gušća i gušća kako je takmičenje odmicalo i na kraju je odlučio da je zadrži...

Oni koji nisu pratili Olimpijske igre, a nažalost ih je mnogo u SAD, mogli su da vide da se Nikola Jokić pred početak nove sezone u Denveru pojavio sa još većom bradom. Odmah je to privuklo pažnju svih prisutnih na konferenciji za medije i bilo je samo pitanje trenutka kada će se neko od novinara usuditi Jokića da pita za novi imidž. Ispostavilo se da je bio spreman da priča o tome jer je i njemu jasno koliko je svima neobično kada ga vide sa bradom.

"Nikola, jedna stvar koja se promenila je da imaš jaku bradu. Ili bradicu. Planiraš li da je zadržiš i sviđa li ti se taj više zastrašujući izgled?", glasilo je novinarsko pitanje na koje se Jokić nasmejao: "Treba mi još komplimenata! Više komplimenata... Brada je tu da uplašim protivnike, a mislim da će uskoro nestati".

Jedan od novinara mu je dobacio da sada sigurno izgleda još ozbiljnije, na šta se Jokić nasmejao i citirao "Džokera" iz filma o Betmenu Mračni Vitez, a potim se našalio: "Why so serious? To je pravo pitanje. Nisam siguran da li sam ozbiljan ili ne, ali znam da sam sigurno stariji. Skoro mi je 30. To je moj odgovor", dodao je Jokić koji inače ne voli preterano razgovore sa medijima i već je rekao "zašto deset godina moraju da rade istu stvar".

Navijači su inače razočarani kada su saznali da će se Jokić uskoro obrijati, pa je tako veliki broj komentara onih koji ga "mole" da ne menja imidž: "Jokić bi trebalo da ostavi bradu, izgleda kao zlikovac". Šta vi mislite?

Da podsetimo, Nikola Jokić je bio i na poligrafu, a jedno pitanje Hrvata ga je razbesnelo

Bonus video:

(Espreso/Mondo/Milutin Vujičić/Prenela: N.J)