Mekenzi Filips, Foto: Printscreen Instagram/mackphillips

šokantno

Poznati pevač vršio incest nad ćerkom! Silovao je pa zatrudnela, jezivi detalji ugledali svetlost dana

Njegovi gresi su sezali toliko duboko, da su išli i do incesta i silovanja sopstvene ćerke!

Objavljeno: 27.09.2024. 09:57h > 10:53h

Američka grupe "The Mamas & The Papas" bila je popularna tokom 60-ih godina prošlog veka.

Međšutim, malo ko je znao kakva kontroverza se krije iz njenog članaDžona Filipsa.

Njegovi gresi su sezali toliko duboko, da su išli i do incesta i silovanja sopstvene ćerke!

Užasna istina ugledala je svetlost dana 2009, kada je Mekenzi skupila hrabrosti da svoju priču pretoči u knjigu, koja je njeno potresno svedočanstvo kao žrtve Stokholmskog sindroma, specifičnog psihološkog stanja u kom dolazi do zbližavanja žrtve i napadača, otmičara i taoca.

Mekenzi je u knjizi obelodanila da je incestuozna veza sa ocem otpočela kada je imala 19 godina, i to neposredno pre njene udaje za Džefa Seslera. Jednom prilikom je u intervjuu za "People" istakla kako je prvo silovanje od strane svog oca doživela nakon jedne žurke na kojoj je bilo izobilje droge.

"Imala sam tone tableta, a i tata je imao tone svega. Na kraju sam se onesvestila na tatinom krevetu. Kada sam se probudila, moj otac me je silovao. Da li se to desilo ranije? Ne znam. Sve što mogu da kažem je da je to bio prvi put da sam bila toga svesna", ispričala je.

FOTO: Printscreen Instagram/mackphillips
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

U intervjuu kod Opre Vinfri, nekoliko godina nakon što je njena knjiga izašla, dodala je još detalja: "Premotaj par godina unapred... Možda je 1981, na turneji smo i počinjem da se budim nakon događaja na kojima je bilo puno droge, sa pantalonama oko mojih članaka i mojim ocem koji spava pored mene. 'Ne misli, ne gledaj, samo nastavi dalje', govorila sam sebi. To se nije dešavalo svaki dan, nije se dešavalo svake nedelje, ali se sigurno dogodilo i desilo se dovoljno puta".

Vremenom, Mekenzi je otpočela sporazumeni seksualni odnos sa svojim ocem. "To je neka vrsta Stokholmskog sindroma, gde počinješ da voliš svog otmičara. I ja sam osećala veliku ljubav za svog oca", ispričala je.

Mekenzi i Džon Filipsfoto: ABC / Zuma Press / Profimedia

"Moj otac nije bio čovek koji je imao granice. Bio je pun ljubavi i bio je bolestan od droge. Tata je bio veliko, strašno sunce oko kog su kružili njegova deca, žene, devojke, kolege muzičari i dileri droge, nemilosrdno privučeni njegovom žestokom, inspirativnom, ali štetnom svetlošću. Alternativni solarni sistem u koji me je tata uvukao imao je urnebesne trenutke, kao onaj kada sam se klizala niz gelendera u vili mog oca u Malibuu, i jezive scene, kao onu kada sam prvi put probala kokain sa 11 godina" , glasi jedan od odlomaka iz knjige ove glumice.

Mekenzi je sa svojim ocem bila u seksualnoj vezi sve do njene 29. godine, kada je zatrudnela i nije bila sigurna ko je otac bebe. On joj je tada platio abortus, a ona mu "više nikada nije dozvolila da je dotakne".

"Ne mrzim ga. Shvatam da je bio veoma izmučen čovek i da je tu torturu preneo na mene", rekla je kod Opre.

(Espreso/blic žena/Prenela PV)