Ivana Boom Nikolić, Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

staje na ludi kamen

Udaje se Ivana Boom Nikolić! Dečka krila pet godina, a sad je otkriven njegov identitet, šokiraćete se

Vlada, koji nije javna ličnost, potpuno podržava njenu odluku, jer ga slava nikada nije interesovala.

Objavljeno: 27.09.2024. 08:44h > 08:47h

Ivana Boom Nikolić nekadašnja Urganaka, sprema se da stane na ludi kamen.

Iako je vešto krila privatni život od očiju javnosti, kako se spekuliše ona bi uskoto mogla da se uda, i to za svog petogodišnjeg dečka Vladu.

Vlada je bivši sportista i lični trener koji je živeo i radio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pre nego što se vratio u Srbiju zbog nje.

Prema rečima bliskog izvora, par je nedavno započeo zajednički život, ali Ivana i dalje odlučno krije svog izabranika od javnosti, jer želi da izbegne uticaj privatnog života na svoju karijeru.

- Ivanin dečko se zove Vlada i ne bavi se javnim poslom. Sportista je, jako je lep i zgodan, a živeo je godinama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je radio kao lični trener. Zbog nje se vratio u Srbiju pre dve godine, kada su otpočeli i zajednički život - ispričao je izvor blizak zaljubljenom paru.

FOTO: Zorana Mandic/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Printscreen Instagram/ ivana_boom_nikolic

Vlada, koji nije javna ličnost, potpuno podržava njenu odluku, jer ga slava nikada nije interesovala.

- Vlada je stalno s njom, ali niko ne zna da joj je on dečko. Odlaze često u šoping, bioskop, vozi je na javna dešavanja i dolazi po nju, ali mnogi misle da joj je to vozač ili neko iz tima ko joj pomaže oko karijere. Njemu ne smeta što je javnosti nepoznat, jer ga slava nikada nije interesovala. Dogovorili su se, a tako su ih posavetovali i ljudi iz medija, da je za njenu karijeru bolje da privatni život skriva. Kako važi za jednu od najpoželjnijih žena s javne scene, a udvaraju joj se i žene i muškarci koji dolaze na njene nastupe, smatraju da bi se broj fanova smanjio ukoliko bi se saznalo da je zauzeta - otkrio je izvor.

Pre oko godinu dana, kamere emisije "Paparaco lov" zabeležile su Ivanu i Vladu u jednom tržnom centru, gde je on nosio njene kese. Iako su tada kružile glasine da je on njen partner, pevačica ih je brzo demantovala, podstičući spekulacije da je reč o njenom vozaču.

- Vlada je Ivani kupio verenički prsten i njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen. Kao što skrivaju vezu, tako će se i taj čin venčanja verovatno desiti tajno. Ni jedno od njih dvoje se ne opterećuju time šta će ko reći o njihovoj odluci, jer im je bitno samo ono što se dešava u njihova četiri zida - rekao je za kraj izvor za Informer.

(Espreso/telegraf/Informer/Prenela PV)