Naneli i Koprivica, Foto: Starsport

veliki rizik

Nije bio plan da ostane samo Balša Koprivica: Partizan morao da menja ceo tim zbog...

Postoji samo jedan razlog

Objavljeno: 26.09.2024. 20:37h > 20:40h

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je gostujući u Beogradskoj hronici na RTS-u otkrio budžet za narednu sezonu, kao i to da nije bio plan da potpuno promene tim.

Ostao je samo Balša Koprivica.

- Publika uvek prepozna dobar posao kluba. Nakon prošle godine koja nije bila završena očekivano dobro, morali smo da menjamo atmosferu u ekipi i tada smo doneli odluku da promenimo većinu ekipe. Nije bila ideja da promenimo ceo tim izuzev Balše Koprivice... Što se neko našalio jedan član stručnog štaba: "Balša ti si bio bolestan, pa si preživeo da ostaneš u ekipi". Bilo je planirano da ostane, ali smo imali puno sreće sa prelaznim rokom. Ono što se videlo na utakmici, odmah je ta hemija sa navijačima, u ekipi, da se dogodi na prvoj utakmici to niko nije očekivao. Očigledno su se igrači dobro uputili šta je Partizan. Kao da igraju 10 godina zajedno. Odličan prelazni rok, hvala svima u klubu i verujem da nas očekuje dobra sezona - istakao je Ostoja.

Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

On zastupa stav da ABA liga ima prioritet u odnosu na Superligu Srbije, dok je Evroliga već druga priča.

- ABA liga je regionalna liga i ima prioritet u odnosu na Superligi, kao što Evroliga ima prioritet u odnosu na ABA ligu.

Dotakao se i činjenice da su opet prodali preko 15.000 sezonskih ulaznica.

- Mi drugu godinu zaredom prodajemo 15 hiljada ulaznica, ali ne možemo više od toga da prodajemo jer moramo da ostavimo prostor za one koji žele da kupe dnevnu kartu iz celog regiona i oni koji ne mogu da kupe sezonsku. Takođe, imamo 16 hiljada članova, koji plaćaju godišnju članarinu klubu. Ovaj projekat je tako dobar da ne može više da pogreši, a samo sitni detalji mogu da se poprave, ali ne može puno bolje od ovoga što mi savršeno radimo - rekao je predsednik crno-belih.

Bonus video:

(Espreso sport)