Aca Lukas, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sukob

Aca Lukas se obrušio na gradonačelnicu Sarajeva, tvrdi da je bruka i sramota! Izneo teške optužbe na njen račun

Druga strana se o ovom skandalu nije oglašavala.

Objavljeno: 26.09.2024. 10:36h

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić navodno je odlučila da angažuje hrvatsku pevačicu Severinu da peva u Sarajevu za doček Nove godine, a za to bi je, prema navodima, platila 800.000 maraka, što je oko 400.000 evra.

Aca Lukas je imao već zakazan nastup za doček, ali se i pored toga ponudio da besplatno peva Sarajlijama.

Zbog te odluke on sada trpi posledice, o čemu je pisao na svom nalogu na Instagramu.

Saopštenje Ace Lukasafoto: Printscreen/Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

- S obzirom na to da ste prošle godine mogli da u dvorani Skenderija pogledate film "Pokidan" kao i moj koncert, ove godine to nažalost nećete moći jer smo moj producent i ja, Saša Mirković ponudili da bez novca pevam u Sarajevu za Novu Godinu kako neka koleginica ne bi iznela iz vašeg grada 800.000 maraka uz pomoć gradonačelnice. Mi smatramo da to nije normalan iznos za jedno gostovanje. I dalje stojim iza toga - napisao je Lukas i dodao:

FOTO: Ahel/ATAImages
FOTO: Ahel/ATAImages
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić

- Zbog toga što smo se odvažili da to kažemo nama je zabranjeno da zakupimo Skenderiju ili Zetru, da pošteno platimo kako bi vama prikazali drugi deo filma "Stravično" kao i moj nastup iste večeri. To je bruka i sramota gradonačelnice. Ja sam uvek voleo Bosnu i Sarajevo i vi to znate. Zbog toga ćemo premijeru održati u Istočnom Sarajevu kao i moj koncert odmah iza premijere u Beogradu u Sava Centru. Sve moje Sarajlije koje su bile prošle godine u Skenderiji mogu da dođu u Istočno Sarajevo a u Zetri i Skenderiji ćemo uraditi najluđu žurku na Balkanu čim dođe neki novi - pristojni gradonačelnik koji novac građana ne troši bahato na pevačice ili sebe, nego tim novcem pomaže deci i sirotinji. Moj menadžent i ja smo odlučili da kada se to desi opet poklonimo koncert Sarajlijama. Voli vas vaš Aca Lukas - napisao je pevač.

Druga strana se o ovom skandalu nije oglašavala.

(Espreso/24sedam/prenela PV)