Devojka u neprikladnom kupaćem, Foto: Printscreen/tiktok/kstram83

šta vi mislite?

Snimila ženu u tanga kupaćem u akvaparku, pa zagrmela na mrežama: "Neprikladno je, tu su roditelji sa decom" (FOTO)

Ona je drugu kupačicu snimila i postavila na društvene mreže, napisavši u videu: "Da li je ovo prikladno za porodični akvapark ili nije?".

Objavljeno: 26.09.2024. 10:18h > 10:20h

Jedna majka ostala je zgrožena kada je videla kupaći kostim nepoznate žene u akvapark prepunom dece.

Odmah je morala da reaguje i potraži mišljenje drugih.

Ona je drugu kupačicu snimila i postavila na društvene mreže, napisavši u videu: "Da li je ovo prikladno za porodični akvapark ili nije?".

foto: Printscreen/tiktok/kstram83

U opisu je dodala i svoje mišljenje, pišući da je kupaći kostim žene previše za decu koja se kupaju oko nje, ali da pored toga u njemu "sjajno izgleda".

Žena o kojoj je reč stoji u prepunom bazenu sa talasima u jednodelnom kupaćem kostimu sa tanga gaćama, razgovarajući sa muškarcem za koga komentatori spekulišu da je ili njen dečko ili muž.

Kimin video od tada je prikupio preko četiri miliona pregleda i na hiljade komentara u kojima su korisnici uglavnom branili ženu sa snimka.

"Daj deca samo žele da plivaju, nije ih briga šta nosiš", "Sve do čega je njima stalo jeste da ostanu u akvaparku i da ne moraju da idu kući", "Njen izbor", "Zašto bi decu bilo briga kako je neko drugi obučen?", "Ja radim u akvaparku i to je potpuno normalno", pisali su korisnici

Iako Stram nije precizirala na kom bazenu je bila, najopštija pravila vezana za vodene parkove ne zabranjuju posetiocima da nose određene modele kupaćih kostima.

(Espreso/srbija danas/prenela PV)