Melina Džinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

Dadilja skroz raskrinkala Melinu Džinović pa iznela jezive tvrdnje o njenom odnosu sa decom: Zbog ovog je se plaše!

Bivša bejbisiterka Džinovića rešila je da sve iznese u javnost i otkrila da se deca zapravo plaše Meline.

Objavljeno: 26.09.2024. 07:26h > 08:25h

Melina Galić i Haris Džinović imali su turbulentan razvod, a njihova deca sudeći prema fotografijama u dobrim odnosima sa oba roditelja.

Ćerka Đina je otišla sa majkom na Azurnu obalu i odatle svakodnevno objavljuje fotografije

Međutim, možda nije sve tako bajno kako se čini.

Bivša bejbisiterka Džinovića rešila je da sve iznese u javnost i otkrila da se deca zapravo plaše Meline.

Đina Džinovićfoto: Instagram printscreen/djinadzinovic

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro. Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je tad nekadašnja bebisiterka.

Kan Džinovićfoto: Printscreen:instagram/Dzinovic_kan

Ona se zatim osvrnula na jedno od njihovih letovanja, te otkrila da je Melina na pomenutom putovanju decu viđala samo kratko, i to u lobiju hotela.

- Sećam se recimo kada sam odlazila sa njima u Bečiće, jer oni tamo provode gotovo celo leto.. Mislila sam da će njih četvoro biti zajedno, a da ću ja biti u nekoj odvojenoj sobi, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo tako. Haris i Melina su bili u jednom delu hotela, a ja sa decom u drugom. Sve vreme sam bila sa njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uveče u šetnje, išla sa Kanom u teretanu, pratila Đinu kada je išla da se druži sa drugaricama. Sa Melinom su se sretali samo na kratko u lobiju hotela - istakla je ona tom prilikom za "Alo".

Podsetimo, Melina se nedavno odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

FOTO: Instagram printscreen/djinadzinovic
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: : Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Kurir

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi - rekao je tad dobro upućen izvor za "Blic".

(Espreso/blic/prenela PV)