Nermina i Goran, Foto: facebook

ubistvo u sarajevu

Svekrva osumnjičena za ubistvo snaje u Sarajevu: Zajedno sa sinom počinila gnusan zločin, detalji su jezivi

Suprug Goran i svekrva Leđiba su ubili Nerminu u stanu na Pofalićima

Objavljeno: 25.09.2024. 22:55h

U Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je održano ročište na kom je razmatran predlog Tužilaštva Kantona Sarajevo da se za naredna tri meseca produži pritvor Goranu Ravliću i njegovoj majci Leđibi Ravlić, osumnjičenima za svirepo ubistvo Goranove supruge Nermine Krajina u stanu na Pofalićima.

Tužilaštvo je iznelo svoj predlog za koji su odbrane osumnjičenih zatražile da se odbije, piše avaz.

Veću se obratila i osumnjičena Leđiba Ravlić koja je negirala da je učestvovala u ubistvu snaje.

Suprug Goran i svekrva Leđiba su ubili Nerminu u stanu na Pofalićima, a onda su isplanirali da "na izuzetno okrutan način njeno telo iseciraju, spakuju i iznesu iz stana“.

Goran je uhapšen 29. juna na Stupu u 1.25 sati, dok se kretao ulicom Kurta Shorka. Pre toga, njegova majka je tvrdila da želi da se ubije. Goran je negirao ubistvo, a za sve je optužio svoju majku.

U svojoj odbrani je istakao da je lečen od šizofrenije, da je koristio terapiju, ali da je sa "suprugom Nerminom imao skladan odnos“.

Ravlić je rekao da njegova "majka Leđiba nije odobravala njihovu vezu".

Brutalno i mučno zlostavljanje

Onemogućili su joj i pristup mobilnom telefonu i izlaske iz stana. Kontinuirano su je seksualno zlostavljali tako što su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usled čega je nesrećna žena trpela izuzetno jake bolove.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predelu glave i drugih delova tela.

Prethodno su joj vezali ruke da ne može da pruža bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesrećne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili nerijatne mirise iz stana koristeći razne osveživače i mirisne sveće, prenosi Srpskainfo.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima "kupili sekiru, testeru, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće".

Prema istrazi, kupili su mašinu za mlevenje mesa, a sve u cilju da telo raskomadaju i uklone iz navedenog stana i da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva.

Bonus video:

Espreso/Blic/M.L.