Zorana Pavić, Foto: Print Screen Youtube/ Zorana Pavić

šokantno

Ove pevačice namerno plasiraju svoje intimne snimke u javnost? Šok optužba, briga ih što ih celi svet gleda

Mnoge su posle njih i profitirale, te su njihovi nastupi od tada znatno posećeniji.

Objavljeno: 25.09.2024. 13:46h > 13:53h

Na estradi su se dešavali brojni potresi kada su izlazili intimni snimci mladih pevačica u usponu, kako one navode mimo njihove volje.

Mnoge su posle njih i profitirale, te su njihovi nastupi od tada znatno posećeniji.

Pevačica Zorana Pavić iznela je svoj stav na tu temu i optužila koleginice da to namerno rade kako bi stekli popularnost.

- Ne znam zašto mislim, možda i grešim, ali čini mi se da neko to uradi namenski i to se prepozna, a neko stvarno nadrlja. To može svima da se desi jer taj telefon je trenutno kao izvor života, što ne bi priuštili sebi i partneru lepe stvari. Ali, stvarno imam osećaj da se prepozna kada neko to namerno plasira. Dešavalo mi se da odnesem telefon i da brinem, nije do snimaka i fotografija, neko nekih poruka. Ti tu jesi izložen - istakla je Zorana.

Podsetimo, Zorana je nedavno otkrila kakva je u emotivnim odnosima.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: © ATA Images

- Mislim da, iskreno vam kažem, da ću umreti željna ljubavi. Ali, ne u smislu da je nisam dobila, ne, zaista sam bila voljena. Ja nisam kalkulant, nisam neko ko ulazi u nešto i razmišlja o posledicama, mene to uopšte ne zanima, mene zanima dok sam ovde da doživim ljubav. Zato kažem da sam zaljubljena u ljubav. I da se ponovo rodim, ja bih ta dva čoveka ponovo volela. Samo što ne mislim da su se baš ponašali viteški, ne muški, šta znači muški, viteški i ljudski, zato što smo se razišli tako da su oni nestali, kao fantomi. A ja sam, iako sam blizanac u horoskopu, pa bi se reklo da sam tako lepršava, ja to sve jesam, ali ja sam jedno duboko emotivno biće koje kada bi mi neko ponudio operaciju šta da amputiram, ja bih amputirala svoje emocije, da ih smanjim malo, zato što je to u mom slučaju stvarno pojačano - ispričala je iskreno Zorana Pavić kroz suze u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

(Espreso/blic/Prenela PV)