Francuska policija, Foto: Priintscreen X/ @lyonne_fr

jeziv slučaj

Misteriozna smrt Srbina u Francuskoj enigma i za izvršitelje: Sumnja se da nije sam skočio u reku, već...

Misterija smrti Srbina (29) u Francuskoj

Objavljeno: 25.09.2024. 13:46h > 14:00h

Muškarac (29) u nedelju veče skočio je sa mosta u reku Jone u Francuskoj. Nakon višečasovne potrage njegovo telo izvučeno je reke u ponedeljak ujutru oko 10 sati, pišu francuski mediji. Oni nisu otkrili identitet muškarca, međutim kako pišu domaći mediji u pitanju je mladić iz Kragujevca.

Prema pisanju francuskih medija, policija je dobila poziv u nedelju oko 22 sata da je jedan muškarac skočio s mosta. Odmah su se uputili na lice mesta gde su zatekli njegovog rođaka koji je u trenutku nesreće bio sa njim.

Francuska policija je hitno angažovala spasilačke i ronilačke službe da pronađu telo muškarca. Potraga je trajala do dva sata noću, ali bezuspešno.

- U Joni se ne vidi ništa, pogotovo noću. Ronioci imaju metode svoje kako da pronađu nekog, ali je sada to veoma otežano - rekli su iz vatrogasne službe za francuske medije.

Reka / Ilustracijafoto: Printscreen Youtube/Klix.ba

Telo pronađeno nedaleko od mosta

Potraga je nastavljena i u ponedeljak ujutru. Spasilački timovi uočili su telo muškarca na dnu vode nedaleko od mosta. Oko 10 sati izvučeno je telo muškarca, a Hitna pomoć je mogla da konstatuje samo smrt.

Policija je privela njegovog rođaka (25) zbog sumnje da nije pružio pomoć žrtvi.

D. V. je živeo u francuskom gradu Sansu. Kobne večeri je proslavio svoj rođendan sa prijateljima.

Policija istražuje sve okolnosti tragedije. U ovom slučaju biće saslušano nekoliko svedoka kako bi se utvrdilo da li je žrtvu neko ohrabrio da skoči s mosta.

Tri verzije događaja

Prema navodima francuskih medija, za sada postoje tri varijante nemilog događaja sa smrtnim ishodom - navode lokalni mediji i dodaju:

- Prema prvoj verziji mladić je nakon opuštenog ćaskanja sam skočio u reku, dok je prema drugoj - rođak (25) naterao nastardalog D. V. da skoči u reku, iako on to nije želeo. Prema trećoj verziji, mladić je namerno gurnut u reku Jone.

Stradali mladić je navodno iz Kragujevca.

Bonus video:

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)