Sergej, Vlahović i Mitrović, Foto: Starsport©

žestok udarac

Izazvao totalni haos: "Vlahović je histeričan"

Nije ga štedeo

Objavljeno: 24.09.2024. 19:28h > 19:37h

Srpski napadač Dušan Vlahović proživljava teške momente u karijeri.

Zvezda Juventusa je na žestokom udaru navijača i javnosti u Italiji zbog loše forme.

Vlahović je doneo neočekivanu odluku da preskoči septembarske mečeve u Ligi nacija sa reprezentacijom Srbije, ali neće ga biti među "orlovima" ni u oktobru.

Prethodno se "izvinio" selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju uz obrazloženje da želi da se posveti privatnim obavezama, dok novo objašnjenje nije stiglo.

Nekadašnji napadač Rome, Intera, Milana i Real Madrida, Antonio Kasano nije štedeo srpskog golgetera.

Dušan Vlahovićfoto: Antonio Balasco/IPA Sport / ipa- / PA Images / Profimedia

Juventus je u evidentnoj krizi i poslednja tri meča nije postigao gol, a poslednju uspavanku je navijačima priredio protiv Napolija.

- Apsolutna dosada, preselo mi je gledanje utakmice. Što se tiče igrača Juventusa počeću sa onima poput Kopmejnersa koji su doneli velike odluke da napuste svoj stari klub kako bi postali Bjankoneri. Niko Gonzales takođe. Jedno je igrati u Atalanti, Fjorentini ili Aston Vili, Juventus je druga priča - rekao je Kasano, pa se dotakao Dušana Vlahovića.

- Ne sviđa mi se Vlahović, histeričan je, ima slab karakter. Ne zna šta da radi i konstantno se žali i negoduje. Kada je zdrav i u formi, Milik je mnogo jači od njega. I kada bude bio, on će igrati jer je mnogo podesniji za Motine principe igre. On služi i da poveže igru i da sarađuje sa ostatkom ekipe - rekao je Kasano.

Antonio Kasanofoto: ROSS / Backgrid UK / Profimedia

Vlahović je dobro otvorio sezonu postigavši dva gola u drugom kolu Serije A protiv Verone, ali je i posle šest utakmica u svim takmičenjima ostao na toj brojci, uz asistenciju u pobedi nad PSV-om u Ligi šampiona.

Bonus video:

(Espreso sport)