Pevačica, Foto: ATA images

zanimljivo

Srbija je zaljubljena u ovu ženu, a niko ne zna koje je godište: Ostaćete u čudu kada budete videli godinu rođenja

Godinama je već deo javne scene

Objavljeno: 24.09.2024. 19:03h > 19:50h

Popularna pevačica prvi album snimila je 2001. godine i već tada osvojila je srca publike glasom, ali i lepotom.

Naredne godine izdaje drugi album, a numera Mali signali do danas je ostala veliki hit. Neke od najpopularnijih pesama Nataše Bekvalac jesu:

"Nikotin", "Poludim li u 25", "Ponovo", "Navika", "Dobro moje", "Ja sam dobro", "Ne kuni se svoje drugove", "Kraljica novih ljubavi"...

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zanimljivo je da je Bekvalčeva 1989. godine sa grupom Regina nastupala na muzičkom fetivalu Deca pevaju hitove, a godinu dana kasnije u čuvenoj emisiji Muzički tobogan, piše Vikipedija.

Nataša ima dve ćerke na koje je veoma ponosna, stariju Hanu dobila 2007. godine u braku sa Danilom Ikodinovićem, a mlađu Katju 2018. godine sa Lukom Lazukićem.

FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica dugo već pažnju javnosti privlači zbog svog života, ali i atraktivnog izgleda, a mnoge zanima i to koliko ona ima godina. Nataša je rođena u Novom Sadu 25. septembra 1980. godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso/B.S.)